Tåg & husbil!

Yes, nu är nästan allt färdigpackat å klart!
i morgon blir det städning hela dagen.. hoppas på att bli klar innan tre så man kan lägga sig ute i solen en liiiiten stund iaf :))
på fredag är det avslutning, kyrkan, bageriet, lekar på torget, dahlboms, nybo, sova!
På lördag går tåget 15.14 från åre station och jag måste göra ett byte i östersund med all packning.. men det är okej :)
Tryggve åker bil och jag tåg.. men jag är skitgla att vi kommer hem samma natt :)

nu är det inte långt kvar!! De e super fint väder här i norrland och hoppas att det är så fint tills jag hoppar på tåget. Det som är liiite småjobbigt med denna sol är ju att den ALDRIG går ner typ.. hahah

vi ses snart alla underbara hemma i stockholm!
btw, alla ni som läser och har instagram... GÅ IN OCH LAJKA MINA BILDER SOM JAG LÄGGER UPP OCH TAGGAR MED #PIPLÄNGTAN!!
jag är med i en tävlning där jag tävlar om ett festovalpass till putte i parken som jag och anna ska gå på i sommar :))


Långsam middag

Måndag idag, en mulen måndag. Igår va det strålande sol här i åre men då jobbade jag såklart. Idag har vi varit lediga från skolan, så det blev jobb för att den åka in till järpen för att lämna kläder som inte används till röda korset :) dagens goda!
Tryggve har slagit till med att göra pulled pork! får se hur det går.. har varit i ugnen nu sen 11.30 på 100 C, blir säkert skitgott!

Jag ska inte va sämre så jag ska göra en rabarberpaj!

nu är det bara 6dagar kvar tills jag kommer hem !! Därför köpte jag en väska som jag kan packa i när jag jobbade idag ;)
Det blev en NorthFace Duffel i storleken M.. dvs 72 liter.. tänkte att L 90liter kommer bli liiite för stor..

Ledig på en torsdag!

Ligger fortfarande i sänge, men har varit vaken sen 09.30.. har inte så mycket annat för mej idag. 
väntar på att mister tryggve ska komma hem från sin sjukgymnastik för att sedan smälla i mej nutella pankakor, "när man e kär får man äta onyttigt" de har någon dum jävel sagt till mej.. haha 
 
nä jag ska faktiskt ut på en promenix och gå på core senare ikväll.. så det är väl okej tycket jag :)) 
Har blvit sjukt inspirerad av en av mina chefer att börja träna, även fast jag kanske inte har samma mål så blir man inspirerad. kolla in deras grymma och roliga blogg där de fixar lite event och annat kul också! 
http://www.mtcsweden.com/ !
 
Har legat och kollar på Jan Stenmarks otroligt roliga "serier" eller snarare bilder. HAHAH han är ju bara för rolig!
Skulle vilja ha en Jan Stenmark Kalender!
 
 
 
 
Hahaha tycker dom e så sjukt roliga :D
Snart är jag ändligen hemma, och jag har äntligen fått reda på hur jag jobbar på peace and love. Jag ska ju vara personalansvarig för bazaaren ! wihii! jobbar faktiskt bra dagar, dock 12 timmar pass men de tycker jag e ganska najs.
hörs!
 

åh du fina sötpotte

AHA! idag blir det en jävla go potatispure och sparris, svamp, rödvissås och en go fläskkaree! jag och tryggve lyxar för i morron far han till den tredelade gränsen för en veckas skidåkning!

solen skiner i åre och jag sitter på ballen och lyssnar på p3 dokumentär, brabra!
längtar hem!
ska kanske bli bättre på att ha bilder i mina inlägg.. men jag orar ju aldirg att lägga in dom i datorn. får bli en förbättring på de.

sihoo

Snart hemma

Nu är det bara 1 månad kvar innan jag är hemma i stockholm igen, SAKNAR ALLA MINA UNDERBARA SYSKON, MAMMOR, PAPPOR, MORFRAR, MORMOAR, FARMOAR, FARFRAR OCH VÄNNER !

har varit pruttens dålig på att skriva i bloggen, men det känns inte som om någon läser den, hoppas att Linda, Joanna och Hilda läser den iaf <3
Men jag har inte haft någon tid för varken facebook eller blogg med all snö som vi har fått att åka på här i åre, dessutom har jag ju äntligen fått lyxen att bli kär, och att bli älskad av samma person.
Så ni vet så ska jag bli sambos :D Jag längtar så himla mycket och jag är så jävla glad och lycklig med den människan! NI kommer älska honom, han är som jag, fast kille och klokare! haha

nu har liftarna stängt för säsongen, nu börjar tiden i klassrummet..
Hoppas att ni som läser det här har bättre väder än här i åre.
Ska väl göra ett försök och plugga lite nu , om inte det blir något nu blir det definitivt i morgon iaf, då ska tryggve på tur och jag ska till gymet och plugga.
jävlar vad jag ska tag i tröningen nu, precis som de va innan, en gång varje dag! HOHOOOO

btw, bring me the horizon, äntligen börjat lyssna igen, nya albumet ÄGER!

RSS 2.0