Mamma Malins födelsedag

Japp, idag fyller mamma år. GRATTIS :D
 
men du.. man e ju inte ledig för de. nä jobbat idag, de har jag. Å jag gick till Carlings för att se om dom hade klänningarna i mindre storlekar. men nope. alltså.. jag tror faktiskt jag har fått dom sista i hela sthlm.. SÅ JÄVLA BRA E JAG! 
 
hur som.. Jag ska packa min väska nu. och sen slagga. Ska vara på gymet dödstidigt imorron. halv åtta så börjar jag trampa på löpbandet! Känns dock sämst att inte få hänga med Linus sjukgymnast längre.. han är en riktigt bra sjukgymnast och han har gjort min rehabresa så bra som det kunde gått. Dessutom måste jag köpa rehabkort......... förhoppningsvis får jag tillbaka det på försäkringen. 
och angående försäkringar... GÖR ALDRIG ILLA DIG ELLER SKAFFA FULA ÄRR! det är bara as krångligt att fixa med papper osv. Ska till mormor och morfar v 34 så ska vi fixa tsm. 
 
hörs!

Ok, förts gången jag har ofyllt...

Pratade med hyresvärden idag.. Ser inte ut som om vi får lägenheten som vi hoppades på i Åre.. Det suger. Men du, det här är typ den första motgången sen jag drog mitt korsband. 
 
Blir till att leta som en galning efter boendenu då. Så om du som läser har några kontakter eller vet ngt om andra hands kontrakt ellerinneboende i Åre från september (eller senare) till juni 2013 så hojta!
 
Måste bara gnälla lite för jag tycker synd om mig själv. 
Smutsigt hår, känner mej tjock fast jag inte har någon matlust och ne nu e jag trött. Det blir en bättre dag i i morgon. Jobbà på stadium 11-19.15 . 
 
Har varit ute på Ollonstigen idag och hälsat på Putte Linda lillalovis abbe och Isak. Har haft det as bra. 
 
POSITIVA SAKER!!
Rensade t delar av min garderob, det vice tvåsäckar att skänka till myrorna, två att slänga en till att ge till vänner. Men jag har fortfarande alldeles för mycket kvar ;) 
Jag är då jävla glad över att jag mår så bra i mitt knä !!! 
 
 

Ok det var en överdrift

HAHAHAH såg hur många gånger mitt inlägg om första dygnen efter operationen blev... hahahhahahahahahha allstå. sry. men det va faktiskt blogg.se's fel!
 
Ja i morron tänkte jag skriva lite mer för er stackare som väntar på en operation av främre korsbandet eller för er som har gjort det och vil jämföra eller för er som är sjukt nyfikna bara! :)
 
vill bara säga att mitt knä mår sjukt bra nu. Trodde aldrig att det skulle gå så här fort. Men.. de e långt från färdigtränat. Inte bara mitt opererade knä utan båda ska klara av hård dynamisk träning i vinter uppe på berget. BAM!
 
allstå, skidor. jag längatr så mycket efter snö. Jag längatr efter att få montera mina Salomon Geisha.
 
 
jaja, ska kolla på The usual suspects (?) tror jag. de va en skön G-rabb som föreslog den här om veckan.
 
herrooppp
 

RSS 2.0