Åres Lucia!

heyheyhey, idag är det 15 dagar på snö hittills denna säss! idag har sälen tandådalen bjudit på lite sol men ingen nysnö eller minusgrader, så backen har bara blivit isigare och isigare.. men förmiddagen va helt ok :)
min arm känns trotts omständigheterna bra, den får lite kinaolja morgon och kväll:)) men om tre veckor åker två stift ut :D WAAAY!!
jag vill bar asäga att jag skänker omtanke och kärlek till tjejerna i event som var med om en bilolycka här om dagen, krya på er <3
tänktre bar säga att jag är med som kandidat till Åres Lucia :D så det är bara att slänga iväg ett mail till [email protected] där du skriver mitt namn om du vill hjälpa mig att bli Åres lucia :D tacktacktack. BTW du kan rösta fler gånger!
glöm heller ite att gå in på sveriges lucia 2011 och rösta på Danni Armandt. För hon ska bli Sveriges fantastiska lucia iår :D rosta på oss
herrå!!

snö i alla dess former

det söar både här i sälen och hemma i åre, den enda skillnaden är att här i sälen försvinner snön på natten... typiskt. så idag har skidtestet varit i blås och regn. backen har blivit en .. slush/is bana men nu snöar det iegn så det kanske går att spruta i natt så att den är i bättre skick i morron. för vi ska ut å åka i morgon :)) hemma är den snö och broken quizz ikväll.. jag vill, jag vill!!

det har varit jätte kul att stå i atomic och salomon tälten i helgen. Dessutom fick vi förfrågan om att jobba där under skidtestarhelgen i Åre :D å det ska man såklart ta vara på :)


ikväll ska vi dricka glögg, jag vill spela plump, men vi får se om någon vill det. idag äre första advent :) men jag går bara och längtar efter lucia, för då ska jag opereras, jag verkligen längtar!

jag hade lust att skriva av mej massa skit i det här inlägget.. men jag ångrade mej. kanske kommer sen.

jag saknar hemma, lite, ganska mycket. inte allt och alla. men dom vet vem och vad.

i en bil

sitten i en  bil med mina 7 klasskamrater.. hälften av dom sover och den andra halvan lyssnar på offspring.

ingen snö så långt ögat kan nå och prognoserna för veckan ser inte lovande ut. jag är så ledsen :((( ännu mer surt är att vi betalar 3500 + mat för en 10 dagar och får inte ens åka skidor som vi skulle gjort. nu e jag faktiskt bitter.
men vi får ju tid att umgås iaf :)

Va hos sjukgymnasten i onsdags.. första gången jag har ont när jag går där ifrån. meen snart ryker som värsta stiften :D
btw, det är ngt fel på photobooth.. kan inte lägga upp bilderna :(((




jag undrar om det bara är jag som tänker.. och vill. och bryr mig. jag blir faktiskt lite ledsen och besviken. känns som om jag kommer strunta i det som fanns nu. hitta något nytt. för det jag lever på är något slags.. dubbelbeteende. jag önskar att du saknade mig

fin dag i morron

i morse va det inte lätt att gå upp.. men nu är jag i säng liiite tidigare :) idag slutade vi efter lunch så då han jag träna efter, daniel va på gymmet, han e en grym kille! just nu få jag träna rygg mage höger arm ch bröst och vänster ben och rumpa. hahaha det är ganska svårt att hitta bra övningar då, men jag räknar med att vara frisk i högerknät tills vi kommer hem från sälen :)

i morron blir det ola lektioner och sjukgymnasten och terapeuft, ska bli så skönt! sen äre gym igen, kanske simning :D åh saknar att ha en fullstor bassäng här i åre som man kan motionssimma i. det är så superskönt att simma, och könslan efter!

dags att börja packa i morron också, på fredag åker vi till sälen och åker skidor och hjälper till på skidtestarveckan :)


big bang theory, bästa som finns



det jobbigaste med att sakna någon, är att inte veta om den personen saknar dej tillbaka

den där jäääävla dubbelhakan

ah man får ju aldrig nog, jävla komplex. prutt. nu blir det fasiken morgonpromenader eller iaf träning varje dag efter skolan, så mycket knät orkar!!

Idag gick jag upp kl 05.00, det va dags att åka till centralen för att åka till Östersund för sjukhusbesök och sen hem till Åre. Braiga mamma skjuttsade in mej till centralen och satte mej på en flygbuss, väl på arlanda skulle jag köpa en sista minuten biljett... meeeen det va knaaz så då fick jag beställa i disken och då tillkom det en service avgift på 300 kr. så biljetten som skulle kostar 418 landade på 718. toppen start!! men på planet fick man iaf gratis frukost så lite gladare blev jag!! :))

erik va snäll och hämtade mej på flygplatsen och jag åkte till sjukhuset. Dr åke va mycket gladare och bättre idag :D nu gillar jag honom! han tyckte att armen va bättre, jag har ökat min rörelse att böja upp armen med 40grader :D wööp!
vi kikade lite på stiften som sitter i ulna och dess spetsar i radius.. vi tror att det kan vara spetsarna i radius som hindrar min rotation i handledan, så dom ryker på lucia :D:D::D:D men men lokalbedövning.. hur ska detta gå!!??! jag ska höra och se när de skärupp halva ärret och knippsar av stiften och drar ut dom, och HEM SAMMA DAG !? haha ja vi håller tummarna :))


du ser stiften på bilden, de är de två som ser ut som två spikar och lite ståltråd runt om. eheheh!



det är skönt att vara hemma i åre. men det finns mycket jag saknar hemma. mycket som jag vill styra och veta hur det bli. få lite klarhet i saker. men.. det kommer väl med tiden :)


sovis dags!


fezt

sitter hemma hos mej med sebbe dirk och dessie, . sebbe knaprar thai godis och dessie och dirk pussas och blä !!!
mamma ringde precis och ville att vi skulle spela as hög musik så grannarna får veta hur det känns :D

åkt bil hela dagne från åre till stockholm. med johan sebbe och jonde. hahhaha underbart!!

hahahah
" vi spelar fuck the dealer när du och sebbe har gått på rökpaus" dessie," då vill jag vara dealer!! " zhhahahahhahah 

vi hare kul här hos mammans min fina hus och mys. hahahha jag dör. hej dåå fuck the dealer!




snön, vart är du!?

i morgon äre torsdag, då fyller binngolotto 20 år och jag ska fasiken spela!!

halva klassen är ivä på åre skidfabrik just nu, vi andra var där i morse. ska fösöka plugga till provet nu, går inte så bra. Vill hem till sthlm nu.
Igår va vi på stadium här i åre, gustav pratade lite om kläder :) då fick jag också mitt schema!! jag ska jobba på stadium v52 :) saknar stadium.

har fortfarande inte fått element till lägenheten så det är kanske bara bra att den riktiga kylan och snön inte har kommit än, inte heller min dunjacka :P hoppas få den nästa vecka.......

på fredag bär det av hemmåt!! wii!!

lågt batteri

Det är sol i Åre! första gången sen i lördags! Waay! me fortfarande ingen snö, jag blir tokig. i morse va det dessutom strömavbrott i halva byn.. haha. jag kommer ihåg lillsved förra året, då snackar vi strömavbrott. jag saknar det!

Det va meningen att vi skulle få våra tidningsartiklar idag av Ola. menhan försvann för några timmar sen och har inte kommit tillbaka med dom.. men han sitter i rummet bredvid.  hahah!

I dag blir det besök hos stadium, lite genomgång och föresläsning. I morgon ska vi till åre skidfabrik och efter det ska vi ha träningslära/coach prov. Provet handlar dock om sunt förnuft typ. Ja förutom lite disackarider och hypertrofi å annat sånt.

jag har inte skrivit npgot om österrike än, vet inte heller om jag orkar göra det, iaf inte just nu. Jag har nämligen en stressande batterisymbol som är röd i det högra hörnet av skärmen som säger att det är 14% kvar..

i helgen kommer jag till stockholm. jag hoppas att jag kan träffa två personer, dom två vet nog vilka dom är, hoppas jag :) Jag måste också lägga upp en budget då jag kanske inte får tllbaka min dunjacka... men jag hoppas att det är lugnt.


konstigt

det känns mer i verkligehten, öga mot öga. Men långt ifrån känns det inte alls lika bra som det gjorde innan, det visas inte lika bra

jag vet inte alls. blä

RSS 2.0