åh fat boy!

kollar runt på vinterjackor. köpte en peak hipe II parka i vinntras. men jag vill ha en Mountain Works Fat Boy Parka.. funderar på att köpa en nu i sommar om den går ner i pris, liiila såklart!! :D

Har varit på hemmesta skola idag, oh särskolan. Vi informerade om sportlovs veckan, det gick toppen :) Efetr det åkte jag in till stan, jobbet hade ringt och ville att jag skulle jobba, så det blev stadium på hårt från 12-19. Hade tänkt att åka in och spendera pengar, men nu tjänade jag lite ist :D
faaaast (a) MJ kom och sa hej, jvi gick till hm och jag handlade hihihi :D MÅSTE köpa nya baggy jeans, sen har jag köpstoppppp :)

Jackan som ja vill ha



En av topparna jag köpte på hm



SKA sova tidigt idag ! typ nu.
i morron äre arbetsintervju, hejjahejja! och jeans handling :D haha. hörrrs då!

grattis Linn och steffie på 20 års dagen :D:D:D:D

nu kan det blir fredag på en gång!

tröttast.se

tröttast.se

dags för sängen och en bra tecknad rulle. upp tidigt som sjutton i morron. ska till hemmesta, besöka skolor för att informera om sportlovs veckan :) 

varit ute både fredag och lördag, nykter. på samma ställe! woohaa! haha . men sovit för lite. jobbat båda dagarna, + en gaddning. den e nice. färgläggning den 10 mars . längtar <3

skriver väl mer i morron för jag måste verkligen sova. herrå


Om du aldrig prövat hur kan du då vara säker?

Precis avslutat idtotthistoria, dags för fysiologi. måste tyvärr säga att jag inte ser fram emot det alls. det är strålande sol ute, vill ut och åka skidor. Men efetr lektionen måste jag städa.. Grindstugan. Hur tråkig om helst.. blö

Sov hos mj i natt, det va mysipys. Vi kollade på Sommar i Sverige! DET VA AWESOME :D  Musse&Micke <3 mly&mj bästabästa grapparna!

bastade igår, trevligt med fint sällskap av magnus, calle, mario och eddie. 
Magnus- "Calle, du ser ut som en atlet från 50 talet"
 hahahah dagens citat.

favvolåten idag blir Genom Eld med Simon Linnros. Den är helt klart bäst för dagen och mitt motto just nu.

Massage va första lektionen idag, men jag får ont i ryggen efter att jag fått masage.. skit skumt :( Sen blev det ZUMBAAA ! fan va kul det va. hahahah Höfter rumpa bröst och dancebattle ! MJAOOORAAW! det av riktigt kul

Bäst att jag börjar anteckna det Rauno lagt upp på OH. herrå!


ara

Tog precis bort aykut från facebook. trevlig kille men vi klickae inte riktigt.... HAHAHAHAHA

sitter på MJs rum, hon plockar och fixar, snart gym time. men inte för min del. orkar inte ikväll. Är supermätt på supergod mat. sparris, nomnom. god fisk habbahabba!

Bosökampen idag! 
- lillsved möter bosön i några idrotter, i år blev det;
Fotboll VINST
Innebandy VINST
Volleyboll VINST

japp, lillsved gick ur som segrare i alla tre. Innebandyn va klart bäst!
Bosön=förlorare tydligen=skönt!

MJ ska springa i tihgts.
gaddning på fredag iiihihihihihhh ! Lite nervös :))



hejpårej!


nyttt

hejpårej!

Handbollen är förlorad. synd. Lillsveds julshow film är tittad, AWESOME ! Det är nyheter på tv, awesome!

Åkte skridskor i morse, det va nice men jag fick kramp i fötterna efter att tag.. suck. fööresten att handla på SABIS är F1 dyrt ! don't go there poor peolpe! göre inte!

mj, hin va faktiskt snäll mot mej idag.. ojra ! hahahaha puss pårej söting!

VILMA fyller år idag, 15 år. Grattis pårej sörbarn till granne :)

nya matvanor för moi.
I stora drag skippe Pasta/ris/bröd. Hellre potatis än pasta.
Kvarg/keso/filmjölk ist för yoghurt.
Käka mindre mat under mina måltider, men fler måltider. bla smoothie med ägg kvarg och bär, + linfrön + havre och annat coolt

mm  sen blir crosstrainern minst 20 min per dag och ytteligare minst 40 min av annan träning :) woopwopp kommer bli völdigt bra.


JUSTE öppethav ringde mej idag, jag ska på intervju nästa tisdag (Y) Jag va tydligen exakt en sån som de söker men va möjligt vist lite för ung.. jaja men jag hra ju skinn på näsan ! :D

lär ju gå till grindstugan och slagga nu. herrå!


BOSÖKAMPEN I MORRON !


lillsved

ute på lillsved nu, skulle vilja gyma.. men har en liten fast irriterande huvudverk.. ska nog bota den med lite vin senare (Y)

halv sex serveras det lunch.. så innan dess får man väl typ .. plocka undan lite eller nått.
Magda jukkar på godis :OO whootwhoot. Hon har slutat emd sina "helger" BRAA ! hoppas det är god mat. inte sugen på äcklig.. vanlig mat, vill ha ngt shhhtekigt. 

Simskolan gick bra :) köpt nya täckbyxor.. får se om jag lämnar tillbaka dom.

vill listan:
Höra all of the lights
Att vecka 11 & 13 kommer nu!
Gå ner mina extar kilon så jag blir supersnabb
Ha god mat
Fredags så jag får tatuera mej
En mysis, minion!!
En fet fest ikväll

LÖNING PÅ TISDAG :D woopie. 

dags för fixa i rummet. herrå!




simsim

hur trött va inte jag igår !? skrev eriki ist för emil . hahahaha jaja, lika töttnu typ. Dags för simskola!! men bussen går 08.10 så måste fixa frullish nu.

Der kommer bli awesome ute på lillsved ikväll!

hörs

stupvägen

Är hemma på stupvägen nu. SNart dags för sängen för i morron väntar många timmar. 80.30 ska jag vara på eriksdalsbadet och träffa erik då min praktik som simlärare börjar, sen ska jag rusa iväg till slusse, ta bussen till värmdömarknad och där blir man upp plockad lite snyggt av klassens egna linnros (victor) och då bär det av till lillsved där det vankas fekkeeee! mmm nice. Dock kommer  två personer saknas... MJ och tildis.. suckpårom va.

i morse va vi på turåkning med skidorna i 3 timmar, det va riktigt kul!
tacos till lunch, åka hem till emma, handla, basta och laga TACOS hahah igen. men det va gott och blev ännu godare i gott sällskap!! :D

Praktik i åre eller vemdalen v16 är f1 på G nu hoppas jag. miiwiwihihi!

citerar Kajsa:
"pixpax för att va Johaug!!" "pang, jag är Fred Perry, eller jag menar Björn ferry! hahaha Emmely Mattisson vi har humor!
det gillar jag (y)


en vacka till gaddning, kommer bli awesome.

sovgott va herrå

premium folket

fixa lite nice spotifypremium gratis på denna sida :D :
http://www.streaminvite.com/ref/23657

niceee shit

mjmjmj ÅÅÅH MJ

EMMAAAA JOHANSSON vilken pärla!
- Sitter i ghettot med Emma och Marre. Kollar på chuck and larry (?) Marre är här som en finare gäst åt MJ. Idag har vi haft drama, och längdskidor. Sen vare dags för innebandy i 1 timme och 30 min. efter det blev det gym i en timme och pricken över i:et va ju bastu!

siffror:
9 Dagar till tattuering
8 veckor kvar till första fjällveckan

haha orkar inte tänka på fler siffror nu muhahaha!

trött, lite ont i magen från all keso jag smällde i mej nyss.

Dags för jobb i morron, 15-19.15 kom och köööp!


as smexig bild på mej från i fredags när vi firade anna. ful som en kastrull = roliga videoklipp hahahahahha (hemska)




blåmärken

pepe är sen till lektionen.

juckis: jag kan ju underhålla er sälänge klassen !
Z:ååånej säg nte att du ska göra hänga gubbe!!?
juckis: johhooru det blir hänga gubbe nu!

pepe kom, fast vi hade gjort en fin gravsten till honom på tavlan.
precis gjort ett psykstest, eller prestationstest. nice

haha dhalberg! "ser ner på gud"

jag och emil vill börja prata simsspråk huehuehuehueeuee

åkt skridskor idag, sleepover parteehey hos mj. fan skridskor är nice som tusan. ska börja åka på fritiden, världens nästa bandyproffs !!! = blåmärken

ska träna idag. hem till tyresö. ses!

hemmååt

kom precis hem till ollonstigen. här är det handboll på tv. hmmm känns som en usel match, sverige kommer vinna, ingen idee att ens kolla typ :P ska röva med mej lite te och kanske honung.

mycket i livet som måste slipas till, men min grillor är fasiken i DESPERAT behov av att slipas!!
I morron ska vi nämligen åka skridskor, tydligen hjälmtvång? what. jaja. bussen går om 40 min. ska åka till gullmars så hämtar mj mig där :)

är trött och vill hem och sova. vill inte ut till skolan :((( Måste ringa vemdalen & åre skidskolor i morron och kolla efter praktikplats v16. kommer bli nice !

förstår ingenting av firstclass.. och jag förstår inget av vad du vill heller. jobbigt att knappt känna dej. jobbigt allt blev. men jag gillare lite ändå


pizzah

heyheyhey. sitter i ghettot i mj's rum med tildis. MJ är på ghetto möte, eller jackie ville säga något haha :D asså love this schuul! Så tildis letar efter skoen musik på MJ's dator. Jag läser om "twilight sex scener" woooaah! hahahahahha

kom ut till skolan igår efetr ha jobbat och fått en riktigt fet resväska av mamma :) Jag och mamma kollade på MEGAMIND, animerade & tecknade filmer är bääääst i världen. den a grym  "stewart" hahahahahhaa jag dör.

hur som helst fick jag tydligen för mej att lägag en pizza mitt i natten. fy hatar att spy. måste käkat ngt dåligt under söndagen. för sen kunde jag slagga hela natten och jag sov de 2 första lektionerna för att vara på den säkra sidan. Å jag hann städa rummet ! För jag mår bra (y) så det blir middag om 15 min. Hoppas det är någo gott.

MLY, MJ & Mattis (iaf jag och mj) lyssnar tydligen sönder "i just had sex"  Men den e ju för braaa!


btw. MIIKE SNOW 26 FEBRUARI ! kanske skrev det sist, men det är så värt att nämna igen för det kommer bli grymt!  Annars så äre bara 11 dagar kvar tills min gaddning ! åh det kommer bli så grymt ! nomnomhubbahubba!

SKa hem senare ikväll, måste hämta hockeyrööören, skridskor i morron i Gurraberg. hela förmiddagen (Y)

dags för middag.hörs senare parplyparrraplyparrapllyy under mitt paraply plyplyply

hes

heslördag.

va ute igår. fullsomenkastrull. åkte hem vid 12 redan. om inte tidigare haha ! satte mej på 75an, fick panik och hoppade av i centrum.. trodde jag satt på 73an. bussen åker och jag ser att det står 875.. suck. kollar när nästa buss rullar ifrån t-town..mmmm om 1 timme typ. nice. knata hem typ.. ca 7 km. kommer hem slaggar.

men jag mådde bra i morse. :) typ. va tvungen att må bra. skulle jobba, eller ja jag har ju jobbat :) Massa rea :)
NU HAR MAN FÅTT SIN BONUS PÅ STADIUM KORTET!
- jag hade över 2000 1 Vilket innebäs.. köp på ca... 50 000 kr på stadium under 2010! WHAAAT hahahahah a as myckeeet. de e nice. passade därför på att köpa ett par jävligt snygga mjukisbyxor :)   åå MJ ko och hälsade på mej och lämnde cv! hoooopppas hon får provjobba :)




kollar på supersugen. as nizzz löv it. Har haft lite av patrick&lindas familj över för att fira moi! Vi käkade väldigt gott nomnomnom så jag är supermätt. fick mysiga saker. tack bästa i världen <3

har ont i halsen :'/ inte coolt, bara för att man går ut. fök it.  Jobb i morron 12 till 17.15 sen rullar man ut till skolan igen.

god nattttttth



en soffa i ghettot

Sitter i ghettot, har käkat upp min tårta jag fick av öbbe&pia :)) nomnom. Elina och Z gick uppp, de skulle TYDLIGEN komma ner igen, men icke. Sitter med daniel&carro nu. Ska bege mej mot grindstugan och stoppa ner mig i mitt ´baaamsetäcke snart med lite p3 att sova till :D

p3 är jääävligt nice!

I morron äre fredag. ANNA FYLLER 20 WOOPWOOOPIE :D grattis baby.

herrårårå

home

Hemma på Stupvägen. För er som inte har förstått mina hem...

1 Ollonstigen, Tyresö strand med patrick linda och mina småbröder, isak och albin. Patrick är min låtsaspappa och linda min bonus mamma
2 Stupvägen tyresö/trollbäcken med min mamma Malin (biologiska mamma) och grabbarna, isak och albin
3 Muskö, höghuset med pappa och joanna ( min låtsasmamma) och mia småsystar hilda wilma och tyra.
4 Muskö villan med Nina min låtsasmamma och mina småsystrar hilda wilma och tyra

5 Lillsved, värmdö, skolan, internatet, grindstugan. Med mina brudar, Magda, Emma, Lisa och Anna.

många hem. Därav många kläder som POFF försvinner. tror dock jag har lite grejer hos hanna också :D haha sankar min stora gråa t-shirt som man kan ha till leggings, vart är du ??

träffade naddis idag. hon åker till sydafrika i morron :( hejdåfinanaddiiiisen. satt på ungdomsmottagingen i.. 1 timme haha fan, as länge!   åkte till mamma, käkat kebabpizza med grabbarna och mamma. hämtat mina längdskidor :D

dags att kila till bussen mot skolan nu. Vi höras alla !



btw  TACK FÖR ALLA FINA GRATULATIONER SOM JAG FICK IGÅR! PUSSSS!





MIN DAG IDAAAAG

HEY HEY HEEEY ! 

" va e det för en dag, nej det är ingen vanlig dag! För det är Emmelys födelsedag HURRA HURRA HURRAAAAAAA!! "


HEJJA MEJ, MLY 19 ÅR !

pics, på MOI såklart!






Studenten 2010


Best Friend photoshoot med öbbis <3


Systers Konfirmation 2010


Spanien, Nerja. 2010


Emmaboda 2008


18 års fekke 2010


Fulaste bilden NÅGONSIN 2009. Lagfest


Hultsfred 2009

Lagdag.. kanske 2007 eller 2008

Utekväll, juldagen på NU! 2010

Peace&love 2010

Åre 2011


i morron

Måndag och skolan har börjat.

"jaa han va ju inte ful.. men han har potential" hahahahah tildis..

Har haft styrka och kondition idag, möte med fritidsgårdar, pratat strunt med MJ & Tildis.


dags för sängen för i morron ska jag upp 04.45. riktgt onice. Ska till Gustavsbergsbadet och ta hand om badet. Ska nog stå i kassan. Det blir spinning + styrketräning ooooch så lite relax på det, skönt! Innebandy senare på kvällen. Dessutom blir det middag @ öbbish house, ME LAAJK ! <3

Saaaknar innebandyn riktigt mycket, har inte hållt i en klubba på.. kanske 1 månad.

är supertrött och nu ska väskan packas och jag ska sova innan jag blir hungrig. åå mamma ska ringa.. men jag tror hon har glömt det.. haha.


chiiing



me&hannii

unfit = nice

Kom precis hem från mormor och morfar <3

läser marilyn mansons självbiografi "den långa vägen ut ur helvetet"
- ITS AWESOME DUDE !!!  Den är riktig bra, spännande, brutal, snuskig, rolig och helt galet sjuk haha ! Rekomenderar den starkt! Gillar denna bättre än the Dirt och slash egna bok.



Ett utdrag ut the boookish:
-Mary Beth Kroger - skolans rikaste och mest populära tjej. I tre gymnasie år dregglade jag efter henne innan jag samlat tillräckligt med mod för att bjuda ut henne. Till min stora förvåning tackade hon ja. Det slutade med att vi satt på min säng och drack öl. Hon verkade så pryd att jag inte vågade röra henne. Mina fördommar skulle dock komma på skam för helt plötsligt slet hon av sina kläder grenslade och knullade mig som ett vilddjur. Hon tog mig som om jag var en roddmaskin med vilken hon försökte slå något världsrekord.

hahahahah väääärd bok. den e faktiskt jätte bra (Y) :))

Kollar på unfit kids nu. så jäkla bra. love feta barn, eller .. jag tycker jävligt synd om dom. Att det känns "okej" att bli mobbad. funkar inte så. jag blir ledsen. kraaama dom <3



en sss s. Söndag

Söndaghh, och det är snö kvar ute trots att det regnade igår. Vilket va o nice, lär vara ganska halt ute nu.

Ska snart bege mej av mot mormor&morfar. Vi ska käka lunch och fira moi!  Sen ska vi bowla med la familja på patricks sida.

saknar mina fina systrar, pappa, joanna och nina också såklart. I morgon börjar skolan... undrar vad vi ska köra igång med. blir nog ett träningspass för mej när jag kommer dit iaf (Y) Saknat träningsmöjligheterna.

dags för tandborste + garderoben.


höörrsssh

smäll

ahboooo jsag diggar inte the hangover jag har nu. men jag får väl leva med det..

va ute igår men hanna, katten, anton, gabbe. Johan & jeppe kom lite senare. Vi va på NU! jäkla nice ställe, love the musi mannen ! och gissa vem som va där Axel ! yeyee. Min gamla barndommsvän sen jag va 4 typ. riktigt kul att se han nuna igen, awesome.

hursomhaver så rockade redbullvodka mitt liv igår.. ehehe.

albin: (leker ninja och låter) jag kollar på honom. Albins försvar "jag leker bara" haha  schoeeeän.

i morron blire fira moi med mormor och morfar, bowling och iväg till school.

precis smällt i mej tacos.. har inte käkat sen två på dagen igår. galet ! hahah mer än 24 timmar alltså. Så jag är helt lamslagen nu.

JUSTE haha :D jag och anton köpte ett onenoghtstand kitt igår :P hahaha nice ide. den innehöll:
Tandborste
Stearinljus
Tändare
Viagra för både kille och tjej
Två kondomer
En cd skiva med "sexig" musik
Glidmedel

cooolbag du!

plikten kallar, vi hörs senare !



THUNDERBALL

Två rader av hyllan, avklarat. hahah hur mycket saker kan man ha :O venne så många som jag kanske ?¨

patrick, linsa och abbe kom hem nyss. dags för åskbollen 007 på 4+.  
Är smått hungrig.. ska käka ngt woopwoop

Jobbar i morgon, heldag. sushi lunch i stan, eller sushi middag så hör av dej på nallen ! nomnom lär ju bli shusi till lunch och middag. hursomhaver!! Jobb på Stadium på drottninggatan i morron öppning till stängning på skor. kom förbi.

bond har ett redigt hårigt bröst... mink, tar bort stressen. yeah


"rensning i hyllan"

får inget gjort=blogginlägg

kollade precis på unga mödrar. blir tokig på danka unga mödrar.. finns kanske en i detta jäffla program som KAN vara MAMMA. Restan.. pfft vart fan är soc, ta barner eller förändra mamman.
inte så nice med mammor som; röker under graviditeten eller efter, speciellt innomhus. klagar på att dom är trötta 24/7 och att dom inte "orkar" amma bebisen. Lämnar ungen till sin egna mamma för att mamman till ungen är fnk efterbliven. blir på smällen 7266753 gånger om året. a nice. eller. inte en förebild iaf.
 fast 16 and pregnant är snäppet värre. men det är iaf kul att titta på för man kan skratta hahaha :D

Vill hylla sushi.  Om sushi va en människa skulle jag gifta mej. samma sak gäller captain morgan. habbahabbanomnom


kan på spåret gå på tv nu så blir jag lycklig!

fakta slinga: De flesta killar inte haft fler än tio sexuella erövringar under sina liv


hittad!

sitter och glor på cartoonnetwork, nizz! Sa jag att min kära låtsaspappa och bonus mamma hade städat mitt rum medans jag va i Åre ?
- Det har dom iaf! :DD:D:D

Så nu äre dags för mej att städa ur min hylla, lär hitta något kul i den.

menmen till själva poängen, JAG HITTADE MINA ELECTRIC GOGGLES! woopwoop. trodde som var borta men här ärom! riktigt bra (y)



to do list:
fixa rummet (hyllan)
ta mej till stan eller tyresö C tör att införskaffa ny piercing. fan va dom försvinner.



snöstorm här, så vi hööörrrs

fakta slingan : En kackerlacka kan överleva nio dagar utan huvud, innan den svälter ihjäl.


23

SIFFROR

6 - Dagar kvar tills jag fyller år
23 - Dagar kvar tills jag ska gadda mej
0 - kronor kvar på kortet känns det som
35 -
4 - St mammor har jag
14 -
666 - För att jag är jävligt arg, förbannad ursinnig, lack. you name it
5 - Stycken syskon har jag
19 - År fyller jag den 11 januari

ogillar att slagga arg. men ikväll måste jag görare. skiter iiii 

men till ngt suppppppphher bra! Jag ska gadda mej den 28. ÄNTLIGEN! Nästan gått ett år sen sist. dags dör daimond + knuckles. YEAH !




så simma lugnt piz

hemmaaaaa

hemma på ollonstigen (Y) åkt bil i massa timmar, hejja sam som har kört så långt!!! trött och ont i nacken. men de e nizz

nyår: asbra middag med tiilikanens, dahlboms, kebab, fight, slagga i en stor säng tillskillnad från emil och hanna hihihihihi!

åre:superduper nice, hanna & jag åker upp i morron igen ;) nää men vi vill. vill åka skidor. dock så dödar mina pjäxor mej. så jag ska fråga pepe om lite tips.

VART ÄR MIN LOGGBOK/KALENDER, NÅGON !? den är faktiskt super viktig. och den e borta :((

i morron åker la familja iväg till uppsala, ska kolla på srtorvreta cupen när lillebror isak spelar. jag ska stanna hemma, måste rensa ut mitt rum. super kul. anmäl dej via ett sms om du vill delta :D wooopsiiiwoop.

förövrugt är jag trött på folk som är komplicerade. så jag strejkar. herrå tråkiga trångsynta och komplierade människor. bli glada och avslappnade ist.


vi hööööörs brur

RSS 2.0