tokkalas!

AMEN VILKET KALAS DET BLEV ! en tikrigt lyckadvfest med underbara vänner. Vaknade upp dagen efter med skärsår under fötterna och jag är helt svullen på vänstra foten, alltså UNDER foten.. haha. fick göra inbrott i mitt egna rum, torka lite kräks, hoppa studsmatta och framförallt dansa :D woopie!

bilder kommer väl upp när jag hittar min jävla usb sladd som är borta och bilder från spanien fortfarande inte är uppe haha :D.

Nu äre dags för skola, vet dock inte vad jag ska göra.. typ lämna in svenska grejs ? ..

jaaaaaaaaha och nu har Paul Gray tydligen gått och dödt. Vilket jag tycker suger fett hårt eftersom han va the pig och bassist i ett av mina favvvoooo band, slipknot. Har suttit och gråtit nu på morronen. det här suger. blit tokig! Funderar på att göra en insats som basist och styra upp det här. För övrigt borde slipknot komma till swedenrock. men jag får nöja mej med stone sour, älskar min man Corey Taylor <3  och James Root iaf !
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article7182928.ab

Bild från kalaaset

skola PUSSSSzsZZZ

stadium

Idag blir jobb på stadium, hon och städa tills i morron (Y)

vetduvetduvetduuu? jag fick VG i naturkunskap B YEAH ! och jag kommer fixa svB ! yes.  kom och köp på stadium idag ! jobbar till sjuhuuu !

groent

fortfarande grön

Fortfarande grön från igår haha, hade kul på micas skiva (Y) fast jag drog runt tolv, har ju prov idag kl 9 + att jag ska jobba. kul att träffa fredrik igen, skit länge sen!
Jag va hulken, mica va maffia brud, fredrik... hm vafan va du !? ekorrepojken (Y) & sara va pocahontas eller hur hon vill stavas!



ekorrepojken


dags för historia prov nu pouzzzz

:O


huehueeehue dags för skivii

P&L beställt



YEEES SIR, peace and love biljett beställd nu. josse och jag ska bara beställa tåg/bussbiljett också. Och köpa nytt tält, på stadium såklart :D

Har precis haft projet redovisning. det gick bra (Y) skulle pluggat i.. en timma nu men jag orkade inte, på riktigt så jävla trögt och segt. men jag måste plugga historia ikväll innan skivan för jag har prov i morron.. men jag har redan mvg så jag venne varför jag måste göra provet. haha !

danger.. ett av de bästa banden jag har hört, lyssna på dom <3

Iväg och ta fästingspruta nu, hem och plugga. Bli hulken. yeeah

 


jag saknar dej helt tokigt mycket

redovisning

Det är onsdag vilket innebär redovisning av projektet. det kommer gå braa! det är skiva idag också :D jag sak fota resten av mina bilder till foto B.

och ikväll äre skiva :D  hulken kommer vara där (Y)

skola och pluuuuugg nu!

kl 10

klockan 10.00 har vi möte med stefan på schools out. jag och ida. så nu bär det av till medis och träffa ida.

har märkt att våran lilla laptop inte har word... skit segt så jag får väl skriva i word pad som SUGER :( bajsi!
Mamma, abbe & isak är lediga idag, jag vill också vara ledig. Men jag har iaf träning idag (Y)

dags att röra sig mot bussen, skönt med molningt idag btw!

tidigt i säng

Dags att hoppa i säng tidigt, den där kebabrullen behöver vila!

jag tror faktiskt inte att det är sant.. men jag fick VG på min uppsats om den tropiska zonen Savannen & regnskogen. Vad händer !? varför ska jag skjuta upp allt och vara så dålig på alla prov, kunde fan fått mvg i denna kurs om jag hade gjort allt i tid ´.. suck ! haha men vafan VG & MVG yeah king

i morron ska vi skriva kontrakt, jag och ida. kl 10 så ingen sovmorron i morron. eller bara lite, i 1 timme & 30 min typ. Men under den tiden ska jag plugga. Så det blir sängen + up nu, me love the mooovie.

Förresten.. det är så skönt att höra att man är en speciell och unik person. Folk som inte känner mig men som säger att dom gärna skulle vilja. Tack, tack mamma och pappa för att ni gjort mej till den jag är. Och mormor, morfar, patrick och nina. Jag är väldigt sentimental och kärleksfull just nu. TAACKAR !

Jag och pappsen <3

godnatt

tjockttttt

Oj då nu har man smällt i sig en hel kebabrulle somnat i soffan för att man blev så utmattad.. haha skönt (y) nu äre dags att börja plugga, idag blire.. pedagogiskt ledarskap och lite multimedia! :)

för övrigt fick jag MVG på min uppsats om blodomloppet, av sara! hallllåå sara som är jäffla svårt att få det betyget från! jag känner mej U L T I M A T E! haha :D fast.. jag får bara g i kursen, men det skiiiter jag i för i höst ska jag plugga på lillsved och allt känns så braaalalallalaa !

lönen från förra månaden var inte så fet :/ tråkigt. Men nsta lön kommer det ... rinna, dreggla safta gegga gurgla ur YE !!!!! jobb i morron från 16.00 finns jag på stadiumdrottninggatan och ...äger :)

Idag har jag köpt grön färg på buttericks för jag ska vara hulken på lördag på micas skiva (y)

annars.. sååå till något mindre roligt bara för att skriva av sig lite innan jag kan konsentrera mej på arbetet. Jag blir så jävla less på alla idioter som går om kring med världens upp&ner humör, men vet ju aldirg vart man har personerna och helt plötsligt från ingen stanns blossar ett raseri upp. Och de idoter som bara är otrevliga och dryga, vafan vinner man på det . Lägg av och ge upp BLÖÄÄÄ :)

tydligen äre rnb på min spotify som rullar just nu, vad händer !? men de e okej. Jag älskar min breda musik smak, rock.. du kommer alltis vara min bästa älskare, me love u baby <3



+ att jag saknar spanien :'(

åhnooooo

KUL ATT JAG SKREV ETT HELT INLÄGG OCH SEN RADERADES DET !? blööö
i inlägget stod det iaf vad som händer i morron dvs. innebandy nationella eng B muntligt och plugg, ev en joggrunda + fys. sen  stod det att jag skulle hämta min studentklänning. så en kort sammanfattning höhöhö

puuuuzzzzpåfolket

Såhär der mina papper ut i skolan tihiiioo


nära

Nu äre näära , nu äre snart den 4 juni! woooop, fast jag är tyvärr den där slarviga typen som har lite resten.. emn de fixar jag :D blir ett associalt liv i veckan, förutom på onsdag då det bär av till micas skiva, som HULKEN wooo:D
Den 4 juni äre atleticas slutskiva som kommer bli storslaget, så kom och köp biljetter :D av moi för de kommer bli nice ;)

Haft det grat i helgen btw, tommy va här en sväng vilket va nice (Y) han borde komma till sthlm O F T A R E ! mm hoppas du läser detta.... tommy! Mici va här på tacos idag och i morron blir det stadium + plugga. heja mej :D

nattiii

bild på mej och flamman på skinnis, mica är proo photpgrapher mmm så stavas det och så äre!

torsdag , känns som söndag

Idag.. idag har gått långsamt!
Skiva igår, det blev toppen bra !!!! tack alla människor och speciellt klassen :) Blev fullerulle och rajraj, stanande tills stängning.. orkade inte gå till skolan idag. jag har pluggat lite här hemma ist, men det går riktigt segt!
Det är så roligt när kompisar ringer och berättar vad man sagt om man inte själv kommer ihåg, bästa jag vet :DD
Och att jag hade en halterneck klänning & bh gör inte att nacken mår bättre, men vet du de e lungt för idag blir grillat :D

Sitter och njuter av rolandz, dom är , PÅ RIKTIGT jävla bra :* och i morron får man fin besök här i sthlm, Tommy kommer me like!

dags för lite pölgg nu!


idoit lärare

Jag förstår på riktigt inte varför man blir lärare om man bara är otrevlig mot elever. Om man har en lektion, en elev från klassen som har lektion kommer och vill lämna in en uppgift.. Varför avvisar man denna elev för att snakca skit med en annan lärare, speciellt när eleven bara ska lämna ett papper. VAFAN LÄRARE HAR OCKSÅ RASTER !! då kan dom snacka om sina problem osv. men fan det ska inte gå ut äver elever som försöker köra gärnet innan studenten. fitt lärare jag blir så jävla arg!
Just därför som jag ska bli lärare, för jag vill undervisa och vill vara med ungdomar. Jag vill hjälpa dom att lyckas, inte misslyckas. så snalla. alla lärare som känner igen sig av det som jag beskrev att min lärare beter sig.. SLUTA AVGÅ FÖRSVINN! du som är lärare och känner igen dej hos de egenskaperna som jag beskrev att jag som lärare, stanna i skolan alla elever älskar dej!


Fotograf presentation

Jag har valt en bild och skriva lite om Mireille de La Lez. Hon är naturfotograf som är 38 år och bor på Åland Det har varit svårt att få fram information om henne men jag gillar hennes foton från Arktis där hon stannade i 6 år för att fotografera naturen.
Så här säger La Lez:
–  Sammanlagt har jag tillbringat sex år i Arktis sedan jag började fotografera där 2001, säger Mireille. Det är inte så vanligt att fotografer jobbar på det sättet. Eftersom det är så otroligt svårt att vara där stannar de flesta fotograferna bara under kortare perioder.
Hon fick ett uppdrag från National Geographic samt fotoprojektet Wild Wonders of Europe att fota isbjörnsungar under fyra månader. Det är från detta projekt som jag kommer att analysera ett fotografi från. Mireille blev utsädd till årets naturfotograf 2009 och jag förstår varför! Jag älskar hennes bilder, som är fulla med liv och känslor, som ger ett budskap som jag har svart att tänk mej att någon kan missa.

Mireille och hennes kollega Fredrik Granath har skrivit en fotobok tillsammans, en dokumentär bok i visuell form. Dessa två fotografer och författare vill väcka känslan hos oss att det är dags att reagera, att agera och behålla våran underbara värd och dess miljö. Boken finns utgiven på nio olika språk. De flesta bilderna i boken är faktiskt fotade med analog kamera, där av fick hon skydda rullarna väldigt noga innan framkallning. Hon skärper inte heller sina bilder efteråt, vilket gör bilderna mer verkliga. Speciellt när man fotograferar vitt mot vitt. Det är en konst ch man måste verkligen ta vara på det lilla som står ut i bilden! Men under 2006 fick hon en Nikon D2X levererad ut på det iskalla fältet, den modellen som hon fortfarande använder sig utav idag. Själv säger hon :
– Fast det är något speciellt med kornet i ett analogt foto. Men med digitalkameran får jag å ena sidan resultatet på plats vilket är fantastiskt. Å andra sidan är det lätt hänt att den digitala bilden blir platt.
Det som gör hennes fotografering ännu mer intressant är det extrema vädret och hur hon ens kan ta bilder i kylan!!? Hur utrustningen håller. Hon använder sig utav klder som tål 120 minusgrader, det svåraste är att justrera inställningarna på kameran. Men hon har ett special designat hål i sina handskar för att slippa ta ut hela handen i kylan och bara ett litet finger istället! Nog om detta och till bilden!
Detta är en documentärbild i färg. Denna snö vita räv visar oss ett tydligt kroppsspråk som antyder på rädsla, innåtvänd, söker skydd och ett rop på hjälp, samtidigt som räven ger oss en blick av kyla och sorg. Räven förbereder sig för den kyliga natten för det röda/rosa ljuser som vi ser i bakrunden är ljuser som en solnedgång kastar av sig på den vita is öknen vi ser.
När jag tittar på bilden frå jag dåligt samvete, jag börjat tänka hur vi måste förändra världen. Jag blir berörd och vill hjälpa till. Samtidigt är bilden mysig, kanske till och med visar lite trygghet, hur en liten kulle av snö kan ge någolunda skydd. Det isblåa gör bilden kall, medans rävens mjuka och stora päls gör den varm, samt hur solnedgången kastar sitt varma ljus motden iskalla blåa ytan. Omgivningen känns stor och nästan oändlig då man kan se några större isvallar sysns längre bak, nästan så att de skapar en horisont linje av en oändlig kedja av isberg.
Jag känner mig med iaktagande i denna bild, efetrsom jag känner mig skylldig och ansvarig. Samtidigt som en närhet väcks med hjälp av rävens varma blick och päls. Det känns som om jag vet precis hur räven tänker just i denna strund och kanske varje kväll. Varje natt som den hör allt för att överleva trots att detta är ett rovdjur. Så mäktig är naturen.

puss på denna bild och alla Mireille de La Lez bilder.
Dessa bilder finns nu på en utställning på naturhistoriska riksmuseet. Den kommer att stå där fram till augusti i år och jag rekomenderar starkt att gå och se den.!

ps. josse du får bortse från stavfel osv ;) hoppas du gillar den! ds.

Solig måndag

Varmt det har varit idag :O :) tråkigt att man måste gå i skolan då.. har verkligen jätte mycket att göra nu, men jag blir nog klar med blodomloppet idag, och fotouppgiften kommer komma upp här på bloggen senare ikväll så josefine kan inspektera den ;) ! I kväll blir det fika med Sarah någonstans, saknar dej sarah!

dags för plugg nu!

tydligen tröttast

söndag och trött, har kommit hem från falun nu. Kul att vi är det ända lager som INTE är seriösa.. cupen har blivit för seriös för elite tt damer.. så äre!
Träffade christian när vi va ute igår, trevligaste pricken i falun iaf (y) Det har hänt väldigt mycket i falun.. inget att skriva om men det hände en del, vilket va bra iof :)

glömde min dataväska i källans bil.. så jag och mami ska åka och hämta den nu eftersom alla mina skolbäcker ligger där :D wooo sen ska jag plugga tydligen.. okul!

nu åker jag och mamma till källis och donken heeido

installerad!

YES nike+ipod äntligen installerad (y) källan och resten kommer och hämnar mej om några minuter så bär det av mot FAAAALUN :DDD

ska sova så gott i bilden :))))) första matchen spelas halv 11 tror jag.. därför vi åker så tidig. tror jag har packat allt jag behöver... men det märker vi när vi är framme ;)

ÄNDRADE PLANER!!! någon har tydligen kört sönder våra backspeglar på bilen :S.. så källan måste byta bil och vi kommer bli sena. roligt.......

chiiingeling!

vacker va jag och öbbe när vi va på fotostudio! Godis, kakor och kaffe bjöds det på och vi kan ju aldirg säga nej ;) !

Sen onsdag

Onsdag och trött, håller nog på att få en inflamation i halsen :(  men jag har jobbat idag och det va ruuligt! bästa stadium!

Igår hade sp07E skiva, jag drog iof efter en timme eftersom jag va tröttttt och inte hade ngra pengar. Sen idag upptäckte jag när jag gjorde ett uttag att jag hade 2 laaaxxiish kvar :O klaaad!

va precis på babas, haha fan vilken kö! stod i kö i 45 min och kom inte in, anna och hanna hade redan stått i 45 när vi kom typ så jag orade inte så kvar så jag åkte hem och började pyssla med min nya nike+ipod som jag köpte idag. Det är nämligen så att det är tävling mellan stadium butikerna vem som går/springer längst :D och vi som jobbar på stadium fick den för 149 kronor ist för 299, så det va ju värt!
för i helgen ska jag till falun på innebandy cup så det lär ju bli en del gång ocg spring 8)

nä nu måste jag fortsätta med instalationen woopiiwe 

blodomloppet

Jag sitter i skolan och jobbar med natrukunskap B, skit kul! nä faktiskt inte alls med det är nödvändigt. Har äntligen kommit ingång med min uppsats om blodomloppet osv nu. Hoppas jag blir klar med den i slutet av veckan. Se till att göra saker i tid och lämna ion uppgifter i tid så du kan ha ett liv i slutet av 3an. Jag skulle vilja gå om halva trean just nu. plus att praktiken har gjort så jag har missat en del, men gett mej ett jobb på stadium. 


usch :( men det är som det är och det kan bara bli bättre ! :D





snart falun med innebandyn iaf kommer bli nice !


trött

ännu en arbetsdag på bästa stadum drottninggatan avklarad, några arbetare lite mer slitna (gullefjunis mange) hahahah och andra inte (mly the best evaaah) gick segt, men det va en kort dag som tur va. jag är trött på alla kunder som tror att man komma in med en vara utan kvitto och sen tror att man ska få göra ett byte  :S hahaha va !? dummmmaduma kunder..

skulle ha pluggat ikväll, men jag orkar verkligen inte. har ingen kraft till något nu för tiden känns det som. dåligt av mej. har börjat läsa slash självbiografi nu iaf, på engelska (y) den e nice!! MÅSTE verkligen börja skriva på mina uppsatster nu !!!!! och det ska jag göra, funderar på att låna en dator av skolan över långhelgen och plugga. ska be så snällt till jessica :)

i morron ska jag hämta min plånbok hos polisen, så jag äntlgen kan handla och åka på mitt busskort! har redan somnat på bussen tuben och soffan idag. så det blir sängen för mej omgående. Eng Nationella i moron 08,30.

jag tycker för övrigt att tommy eriksson ska pallra sin brottarröv till sthlm. kan du hälsa honnom det? tack!

sov gott

HOFFMAESTRO !!!!

Dags att gå upp och jobba! kom hem 03.30 i går från stadium eventet, somnade runt fyra, haha! men kul va det. Sumpade 500 kr.. lika kul varje gång!!!!! hittade en ny förebild i min vardag iaf (y) Sandra bra tjej

OCH HAAAALLÅÅÅÅ !?!?!?  vet du vilka som spelade på eventet på stadium arenan !?!? gissa  HOFFMAESTROOOOO !!!! helt galet helt tokigt jag blev så glad, (därför min 500 hoppade ut ur bh'n...) MEN FY VA BRA !!!!!!! åh jag är så glad :)

tog.. 3 timmar och 30 min att åka hem haha, galet. Nu äre dags för mer jobb vi ses på stadium ! :)

hoffmaestro <3

rip glasögonen :(

asså, mina snygga glasögon är fortfarande borta, både philip och alex nekar stölden </3 så jäkla ont i hjärtat :( haha ne men det va ju skit tråkigt tycker jag !!!!! ska köpa nya idag tror jag

annars.. idag ska vi ivg med stadium till ..norrköping tror jag :P på dagen äre aktiviteter osv, men jag jobbar så jag kommer på kvällen och då äre 3 rätters middag och kalaaas!

har fortfarande inte hämtat plånboken från polisen.. måste göra det.. i morron typ eller nått. måndag vet jag att dom har öppet iaf! så då blir det nog på måndag.

va med johan felicia mica jabba oscar och lite annat folk igår, myste på ett berg skinnis eller vafan det heter och sen drig jag ha johan hem och glodde film ( ja jag somnade som vanligt)

nu äre dags för frulle, lär bli gröt med jordgubbs sylt :D

bild på mej från mösspåtagningen (kingstown)

irriderande

mösspåtagning igår, det va riktigt nice ! rund om fötterna och trött. mer om den när jag har tid att skirva :D

jag vill lägga in bilder på datan från spanien och mösspåtagningen, tror du att det funkar !? HAHA NEJ och jag blir galen!!!
jobbade idag, det gick bra (y) jobbar i morron också. kom och handlaaaa på stadium på drottninggatan!!

spriiinga nu!

hemmaaa

äntlign hemma. Jag hade kul på didaktus skiva (Y) är skit trött nu och sov på bussen heeela vägen hem de va skönt :)

i morron äre prov och möte med rektorn ang. studenten och mitt ig i matte a. känns faktiskt toppen. Mösspåtagning i morron också, kom till djurgården och mys med osssss !

natttii

mly <3 klockor

Goddaaagens!  Tisdagen = ingen skola för mej. Har varit och hämtat affischer med ida och det gick bra, vi kommer ha dj quality (y) ! så kom på våran slutskiva den 4 juni på kaos som logger på upplandsgatan 2! köp biljetter av mej 150 kr !! Eller min klass skiva 19 maj på malibu 120 kr ! :D

Jag har varit hos tandläkaren, och det gick galant! Hade inga hål, det som jag trodde va ett hål var en fyllning som hade blivit missfärjad, yees vilken lättnad !

Har köpt en ny klocka, några ringar, nagellack och lämnat in min klänning till en sömmerska (y)

dags för fys om 1 timme, här ska det svettas!

ny klocka, inte riktigt samma färg på bilden som irl. klockor är det bästa ! Håller på att leta fram min hellokitty klocka nu. :)



fys = svettas nu heido!

tandis

Jag hittar inte mina nycklar, tror och hoppas på att dom är hos pappa. Har iof en upphittar  bricka eller vad det heter på dom men.. jag vill ha dom nu!

Ska iväg till medis med ida för att hämta affischer till slutskivan på schools out. Sen äre tandläkaren kl 13.15, hoppas att jag inte har några hål, har aldrig haft hål :O

ska åka till brandbergen till boogie kläder och fråga efter deras sömmerska också, hem och plugga blir det sen antar jag.

nu ska jag hitta nycklar!! heido

sova

jag är trött, för trött för att tänka och agera. Känner mej dum, förlåt. <3

sov gott

städning

äntligen hemma, köpt ögonmask till skivan i morron. Gick och bar på böcker som vägde massa kilon yeah (Y)
hemma nu och ska städa mitt rum..första gången på JÄTTE länge  :D tokblogga och uppdatera är min nya grej!

dagens mly i rissnehallen, innebandy "cup" med ettorna Oddset stod som slutgiltiga vinnare

matte a = ig

Sitter i skolan och pluggar, eller ja jag har pluggat. Har dock gått riktigt dåligt att plugga idag, brukar gå jätte bra i skolan. Men idag har jag ingen lust allt, eller jag har ett driv, men orkar inte sätta igång. Jag har precis fått veta att jag förmodligen går ut gymnasiet med ett ig i matte A, jag har gråtit sen dess nu och mår bajs, känner mej sämst i världen och kommer från och med nu bli vald som andra hands val när jag söker in till utbildningar.. som  gih. har absolut ingen lust att gå i skolan längre

menmen., man får skylla sig själv och på de lärare som inte haft kunskapen att hjälpa mej. Något roligare som händer är att jag ska träffa Mici idag och vi ska handla masker till Sannes & Saras skiva som är i morgon på k15 (malibu) hoppas jag kan släppa ångesten över skolan och ha kul i morron (y) :)

btw, äntligen är de första biljetterna till slutskivan köpta !! :D

tomis fel alltihooooooppppp

Älskade aik, ligger under stäcket och suger, min man Tomi Maanoja är sämst, vi ska skilja oss nu för att han är så dålig :(  vill inte förlora nästa match KEJ !?


aino.. suck

Söndag idag, äntligen styrt upp en header. MEN, min aino är mongo :( skjutluckan glappar och min låsknapp funkar inte, jag blir tokig!!

helgen har iaf sett ut såhär
Fredag = Valborg, shoppa kläder på egen hand i storstaden, fan va det går bättre att shoppa själv :O hittade massa kul. käkade massa god mat med öbbe, hanna, anna, goffe, mj och alex. Sen kom adde. Det blev lite hårfix efterrätt och ölspel. Sedan bar det av till bäverbäken till tommie som hade en fet ute fest. dock otaggad som fan så jag och öbbi tog bussen som gick 00.26 gick hem till sängen och slocknade. under natten väntades det 2 samtal , första runt 3 tiden så dennis ringde och frågade där det var paty, sen klockan 5 var det dags igen antalgligen ett fylle ring från joel eftersom han inte ville svara på messet dagen efter. haha

lördag = vakna tidigt som tusan typ halv åtta av sendrag och kramp i vaderna, så jag kunde inte hoppa ner från sängen haha. Efter några timmar var bästisarna öbbe & mly i staden och köpte lite mer kläder. vi gick skilda vägar, hon till märsta och jag mot muskö. Det va kaos i pendeltrafiken så det tog mej mer 2 timmar och 30 min från centralen ut till muskö. suck. Fick träffa mina bästaste småsystrar pappa och nina.

söndag = hilda konfirmerar sig i västerhaninge kyrka. fin cermoni, men vafan man konfirmerar sig som en bekreftelse. en bekreftelse till gud att man har valt kristendomen och valt gud. mint 70 av alla som konfirmarar sig gör det bara för saken och SAKERNAS skull. så känner jag iaf. och jag tror inte på gud så.. yepp. Hem till muskö igen och käka apa god sörgåstårta <3<3<3<3 nomnom.  Fick se när hilda fick sin efterlängtade systemkamera, fan va kul :D !! ska nog köpa en ny jag också. vill ha en canon. har en nikon d70 nu.. kanske bara köper ett nytt hus till min nikon, besviken på mitt nu, fen har så liten display och det är en fet repa på min.. haha.
Hem till tyresö som tar ca 2 timmar, lyssnapå bra musik och åka buss e iof nice. hemma och här ser familjen på avatar medans jag sitter här och dricker te och försöker hålla godis suget borta. GAHH
bilder från konfirmationen:
Syster Hilda



mly


polarn frågar "har du sett fågelturken?", "nä" så vet man det och tycker att den är skit rollig ;pPPppPPp
älskar alla  ;ppPPpPppP grupper, ska hylla en per dag !


RSS 2.0