elektrikerN

Inte fått något gjort!, knatade upp till skolan för att prata med christer, vi pratdade men inte om provet, utan om livet. Ska hämta provet i morron ist, å jonas va inte i skolan, han ska jag träffa i morron också. Och dom hade inte fått fram mina journaler från hälsecentralen heller.. haha . å inget rehab idag inte. Allt tar vi i morron.

Men just nu är elektrikern hemma hos oss, jag och lovisa ska ätligen få ett element till vårat rum.. sådär efter 5 månader :P det känns ju bra iof! SÅ medans jag smaskar på polka tryffel så fixar han element, och klassen är i duved och åker skidor.

Jag hoppas att Beefalo öppnar snart så att jag kan ringa och boka bord till åtta ikväll, vi ska nämligen käka middag och fira mej och lisa. Jag hade mer än gärna käkat på BROKEN, för det är the best, den som inte har ätit där MÅSTe göra det. Men man kan inte boka bort och att få bord för tolv där är typ.. OMÖJLIGT. men beefalo e najs de me.

Jag pratde nyss med Johan, vilken kille! tycker verkligen om honom och hoppas att vi kommer börja ses mer när jag flyttar hem (ja som en vän) Men vi pratade iaf i 20 minuter, och det kändes som.. 5. haha.den jäveln ska åka massa skidor i vinter!
men jag planrar att åka hit i Påsk och åka skidor om mitt knä är bra :) hoppas på de!
Nu ska jag nog steka lite falukorv ihihi :D


Va ee de för en daaag

åh inte skrivit på 92732671782 år! nä inte riktigt men på ett jäkligt bra tag iaf !
Men nu är det min födelsedag och det firas med ett inlägg! :)

Sitter hemma i nybo och kollar på tv, ska snart ta och gå till skolan. Jag ska prata med Christer och med Jonas. Sen ska jag ringa beefalo och boka bord :D Jag önskar att jag kunde få åka skidor på min födelsedag, verkligen!

i morse fick jag frukost på sängen, tårta och åre choklad, åh det va så fint! jag har så fina väänner!!
jag har fått ett jätte fint brev av Lovisa Lindegren i klassen, jag började böla när jag läste det. Åh gud, världens bästa och massa kärlek.


RSS 2.0