smutsig dator

sitter inne hos filippa och jakob med lovisa jonte och sebbe, ja och filippa och jakob såklart. några spelar fifa och några sitter vid datorerna. Ska rulla ner mot ica snart för att handla lita matgrejs och posta brev.

har precis lagt en beställning på hollywood och ska lägga en på junkyard nu också. det e skkööönt!, och i helgen ska vi till östersund! åh.

idag fyller jossan år, vi sjöng för henne i morse och och fick tårta på sängen ihihih! Sen vare upp för mördarbacken och ha jonas i lite anatomi och sen gym med andreas på golds följt av trappträning i regn. hem å göra lunch och lite relaaax på tott, vi får bubbel basäng och bastu helt gratis med vårat gymkort som vi får helt gratis från skolan WOOOH!
sen har vi handlat lite skönbooze om vi vill fezta till det ikväll! åh

yes nu går cykelN!


åre <3 fantastic 4

hejspaa åre e bäst

så..atte! mjo de e nice, jag ska sova nu, kommer sova goytt med litre alkohol i kroppen! en besvikelse men i morron äre en ny dag, en ny dag att sitta 5 timmar sjlv på fjället :D nice, saknar många men jag har så kul hät uppe jag kommer aldrig hem ! hej då

varför finns det idioter.. hm

ligger i min säng, eller min och lovisas säng, det är ju trotts allt en våningssäng :D  är hungrig.. typiskt. men snart äre ju frukost, kl 07.00 står klockan på.

idag fick jag ett fint samtal av min kvinna anna som jag saknar mycketmycketmcyket. blev lite knasigt samtal, men ett mycket fint och viktigt samtal för mej. för under det här samtalet gick det upp för mej hur bra denna kvinna känner mej, och hur mycket jag värderar och tycker om henne som vän! tack <3 men.. samtidigt ringde en klocka som fick mej att inse vilka elaka och dumma människor det finns, jag blev ledsen och helt, ja faktiskt helt tok förvånad över hur denna person jag pratar om, hur den kan faktiskt göra så med gott samvete. men jag blr bara mer arg ju mer jag tänker på det så jag ska inte göra det nu.
nej anna det är inte dej jag menar

men jag kommer inte kunna komma hem till stockholm i helgen som det va bestämt, skulle gått på amarcan pie fest och på kräftskiva... men det blir inget att träffa gamlagymnasie vänner, dessie eller braiga sebbe. men det blir andra helger över till det. För vi ska faktiskt hjälpa till på en downhill tävling som går av stapeln på lördag. kommer bli nice, sen blire fezzt! åh lön på torsdag :D

jag är faktiskt i åre, braiga fina festliga roliga åre. men en sjukt bra klass med supermänniskor och personligheter. jag trivs som fan och jag vill inte ens tänka på hur fort det här året kommer att gå!!


pannkakor i nybo, javisst! och johan den fina människan va galen på att flippa dom ! vilken man !

äntligen framme

äntligen framme i åre, eller ja jag kom igår vid 21 tiden tror jag. då vare bara att packa in och packa upp. det va mindre än vad jag hade tänkt så jag får skicka tillbaka lite kläder. Men jag har smällt upp en klädhäst så de  e nice, jag ska lägga upp lite bilder :D


på väg ! precis lämnat ike för lite handling! woop






hm ja. men det är svinkallt i lägenheten. håller på att dö. men det ska komma en elektriker och fixa det. Jag och lovisa bor ganska smått, men jag det e nice, för då slipper man ha fritidsgård här inne :D yaay. en dåligt sak till... ingen frys :'( det är hemskt. men vi klarar oss nog. eller vi har inget val!


mamma och jag kom precis från åre chokladfabrik, putte ringde mej nyss och kollade läget med mej :) åh saknar alla hemma redan <3 Nu ska mamma åka och jag ska fixa lite medans jag kollar på cheaters hahah herreguud!

hm känns nästan lite vemodigt att vara här uppe just nu :/ men jag hoppas att jag slipper det när man kommer igång. hjärtat är sjukt oförnuftigt !


sistaste dagen!

woop rullar in mot stan för att arbeta mina 7 sista timmar på stadium! sorligt men ack så skönt! ska nog försöka fixa en mascara när jag ändå ä i stan, och lite trosor. och byta ett par skor. myes!

jag började dagen redan kl 7. men .. har inte fått mycket gjort, som vanligt. haha! men ja packningen börjar lida mot sitt slut, eller nä inte lida. det är ju skönt! men jag har upptäckt att jag har blivit av med sjukt mycket kläder. slarver mej. tur att man inte handlar den dyrare klassens kläder iaf!  något som är ett stort pluss är att jag kommer i mina nyköpptaoanvända täckbrallor för 2 år sen! så de e niiice!

men hejpårej så!

kwaart ii toolw

klockan slår snart ny dag coh då äre bara en dag kvar tills jag och mamam brummar upp till åre !

idag har jag jobbat och sen blev det träff med fina hanna och fina jennifer <3 åh saknaa. och braiga människorna mattan och MJ dök upp inne på stadium idag, åh saknat dessaa! åh saknar lillsveeed.....

i morgon är det min sista dag i stockholm, så om någon vill säga hej då så får du jätte gärna komma in på stadium på drottninggatan och säga hejdå och så kan du väl  få en liten kramizzhzhshzhzz. Sista dagen på stadium sen blire uppehåll i... 8 månader ska söka var tredje söndag uppe i åre också hade jag tänkt :) eller bara som jour. vi får la se.
Redan några från klassen uppe nu, så det kommer bli nice att komma upp. måste förbereda lördagen ;)

Efter jobbet i morron ska jag leka med braiga Sebastian (leif) vi ska käka gottig sushi och.. jag venne. känns bra att spendera de sista timmarna med en go person !

grattis johan på 19 årsdagen! jag sakar dej!

dov gottigt

en samarin, någon?

mm´magen är väl något bättre, har fått i mej några jordgubbar och vatten. hm. undra hur det blir med drickandet ikväll.. eheheh !

nu ska jag knata till bussen för att rulla mot fanny :)) sen ska jag mot tungelsta och träffa dessie, dirk och sebbe, sköönt!

vet dock inte vad jag vil hapå mej, vill typ gå naken. plus att min mage är mer svullen än.. en jättesvullen nystukad fot.  hm.

btw jag och andy samberg är som gjorda för varandra. kär.

hejhejhej.

typiskt!!

hm skulle börjat jobba för 20 min sen, men istället sitter jag i min säng och har ont i magen och hela kroppen typ. ska dra upp mej och försöka gå till duchen och ta en varm dusch så kanske man kommer igång!

igår när jag va påväg till jobbet kom jag på att jag har ju inte käkat frukost! hmm jag går in på sleven och köper den där cesar wrapen som tydligen ska vara god. uääh smetig och kletig.. hmmm.. aja.
äta mina goda kakor tsm med olle. går till jobbet. vid 1 tiden så börjar jag må illa och min mage protestera... jag blir invalid på lagret och måste sitta ner i 10 min och bara andas. roligt jag som älskar att må illa, nä typ den värsta känslan i världen..

idag mår jag fortfarande illa, har en orolig och tom mage... hm. känns som om jag sak spy när jag tänker på sleven eller på wrap.. eller kycklig eller smetig aioli. fy fan.

mem idag ska jag försöka få bort ontet, måste käka ngt och ta en samarin. fast.. jag mår illa när jag tänker eller ser mat.. typsikt! och det är fint ute men jag orkar inte gå ut! mer typiskt!

men jag måste hem till ollonstigen idag och hämta annas tröja.. sen möta upp fann för lie mys och sen äre mot tungelsta för lite umgänge med dessie innan jaf flyttar.  jaa nu äre inte långt kvar!

ett tappert försök mot duschen nu!


so(r)ligt nog en oplanerad fredag

hm.. det är f1 soligt och fint. vill ut ikväll. elelr jag vill drocka öl. nomnom i sulen. men ja med den underbara jobbet men har ( ja de e nice ) så slutar man sju. och då har jag missat all sol. och nu slutade mina tangenter lysa..hm varför det ?? hur gör jag nu. typiskt !!!  så om någon ska ta en solig öl runt halv åtta, så mej en pling. eller fler. jag jobbar ju så... messa ist! att ha en oplanerad fredag är ångest för mej, skit jobbigt.

har sovit 10 timmar och är pigg, vaknade 1 min innan klockan skulle ringa vid 9.. hm sånt är irriterande.. Igår kväll va jag med jakob oskar och johan, JAG bakade kakor. ja jo oskar hjälpte men dom ville väl se en kvinna göra sitt jobb.

nuu började tangenterna lysa igen, WOOP! slutatde nog lysa för att det va för ljust här inne. cool.
flyttar på torsdag ihiihih!

hoppas alla som är lediga eller slutar tidigt får det sluuligt, eller kommer in på stadium på drottningatan och säger hej!


jag ska springa förbi olle och ge han någon kaka så han blir glad :) för jag har fredags fika ihihih! kolla ihihih, en rulltårta på det !


herrå snygging!!

pirrpirr


helt otlolig

denna man, är den bästa av dom alla. låten är en av dom bästa

http://www.youtube.com/watch?v=y-UwF2ox-pA

favorit i repris!

YES kräftor idag nomnomnom!  men.. nu försöker jag ringa mamma så hon kan köpa isbergssallad.. men inget svar.. typiskt.!

ja hemkomna från ikea med någrablåa ikea kassar :)) bäzta! blev lite galgar, handdukar, badrumsmatta dusch grejhållare osvosvosvosv. men det som jag såg mest fram emot att köpa va såklart slut.... klädhäst. men vi ska åka förbi sundsvalls ikea nsta torsdag och se om dom har :D woop! i need it!

vi svängde förbi johan också, (mammas boi) skulle käka men.. blä är inte hungrig längre, skitkonstigt. jag som är ett djur. kan det vara pga pirr och känslor !? du nöt knöw. MEN vi käkade frulle på ike för 28 spänn, mamma mia!

nu har jag skickat in grejs som studelån och bidrag, så det borde komma tillbaka på måndag eller tisdag!
satt och skulle göra en adressändring, men det gick inte.. stod att jag redan hade gjort en order om detta tadum osv. så jag gick lös.. men när jag hade samlat mej ringde jag kundservice. och då hade jag redan gjort en i måndags.. lite pinsamt men vi skrattade gott tsm i telefonen, jag och servicekillen haha!

ja så nu kommer mamma och albin hem snart... och jag måste packa vidare. går längsamt just nu.
btw, nya skor jao!

nike free

åre vi ses om... 7 dagar :D

kissnödig hhehehehe!

du jag är sjukt kissnödig mej jag orkar inte gå upp.plus att om jag går upp måste jag klä på mej innan jag kissar, så det får vänta!

ikeaikeaikeeea :D nu ska jag och mamma rulla mot ikea! hm. måste snygga till mej lite, kommer förmodligen träffa mannen i mitt liv där..
måste baka också, kola och chokladkakor :D nice!

och ja eftersom min lur gick sönder igår så försvann lite kontagter, så om du vet att du nyss blev tillagd av mej så snälla skicka ett sms och säg hej för jag har nte kvar ditt nummer :) shsoshsooso!

packningen har börjat!

åhåhåhh nu har jag börjat packa, sakta men säkert! och jag åt äppelpaj, mej orkade knappt något... olikt mej.

ska upp kl 7 i morron för att åka och lämna albin på fritids med mamma, sen bär det av mot kungenskurvaaa! har en fet inhandingslista, du kan få se sen ihihihi för nu sitter jag i mitt super svarta rum och ska kolla på världens bästa hotell! bästa programmet någonsin! vet att det finns folk som håller med mej!

aja nu har jag en mobil så jag går att nå:)

sov gott

vad har världen emot mej!?

åh blir så sur!!! allt har gått emot mej idag. eller nästan iaf. va en och enhalv timme för tidig på jobbet, som tack för den tappar jag mobilen i backen och skärmen slutar funka (hoppas på att pappa kan fixa). PLUS att jag har förätit mej på oxfilé hur man nu kan göra det, höll på att spy när jag smakade.. urk
jag va tvungen att ha stringtrosor till baggyshorts...... bläurkurkblä oaj missar bussen med 3 minuter och får gå hem med vääärldens tyngsta väska, eftersom albin sov och då kan mamma inte hämta mej.
oooch ajfånen funkar inte, då jag har inte mitt csn kort eller min inloggning. ooooch jag har ingen personligkod till csn för den är hos putte.. hm!

TYPISKT

men mamma hade iaf gjort äppelpaj, fast.. då kommer jag bara ha dåligt samvete över att jag åt den typ. åh ! haha
något bra är iaf att jag ska till ikea i morron (Y) woop ! sen måste jag baka lite kakooor till fredag för att jag har fredagsfika :D nomnom. nu ska jag skriva packlista. vet inte hur detta kommer att gå, men om 8 dagar äre bajbaj stockholm och häjhäj finfina åreee !

tidigare morgon

idag blev det till att gå upp tidigare eftersom jag måste åka med joanna till skärhomen för det går inga bussar här utifrån som passar min arbetsstart 12.00. antingen är jag framme 09.45 eller 12.11... kuligt! så en tripp till skärholmen blir trevligt!

kolla vad fina saker jag fick igår :D


HABBAHABBA åh nu mot stadium. herrååå!

hohohoo ikea om två dagar

eheehe jag ska till ikea med mamma på torsdag, beeestaste varuhuset i världen, man blir typ kär. Idag fyller min fina mor år <3 grattis !!

har lite ont i halsen, inte ruligt. sista natten hos pappa, sen ser jag inte dessa människor för ens.. vid jul. uääh jag gråter !! Pappa har lagat lassange som jag ska ta med mej i morron, nomnomhabbahabba! å världens bästa joanna (pappas cheyy) jobbar på luch och har fixat lite daker åt mej! bla. två champoon ett balsam, scrubb osv. åh älskar luch, älskar att lukta supergott !

hässelby är tydligen ett farligt ställe, sjukt allt som rör sig så slipper vi galningarna.

att vara avundsjuk/osäker måste ju vara en sjukt obehaglig känsla, den värsta. och jag har inte ens en anledning !? åh typiskt. det går över :) 

i morron bire stadium från 12-19 sen fika med anna (?) hoppas jag ihihii :D och sen.. ska jag väl packa.. packishpackishpacksh ner mitt liv.

nu blire lite schöön världens bästa hotell <3 sovgottraa!

yes det är ingen sol!!

åh ingen sol! äntligen! haha. ja för idag ska jag jobba. 13-19.15 rean är slut så det är mer städat, jag är iof på hårt just nu och märker inte av det. men vi ska ha över 8000 som ska hämta midnatsloppet grejer hos oss så det är rulians i butiken. så det går åt en heldel löparskor nu! ska fixa lite frukost och bege mej till bussen alldelles strax.

jag är inte trött men jag gäspar konstant...
ps.jag är sjukt nöjd över mej själv just nu, du det är inte ofta en kvinna är nöjd över sin kropp så va glad för min skull!! hahahah ds.

lasange och klockan är 22.30

kollar på 4 hemma hos pappa, har bett lillasyster hilda att fixa en ny header. börjar bli toktrött!

jobbat idag, ätiit god lunch hos mormor och morfar <3 ps jag älskar er ds. ooch åkt pendeltåg såklart.

snart flyttar jag, helt galet! helt underbart! helt typiskt att införskaffa helt fel grejer nu när man flyttar. typisktypiskt det gör mej så ledsen!
btw höll på att missa bussen idag !! dom har ju tagit bort ena hållplatsen, så jag fick springa till nästa i converse och en supertung axelbandsväska.

sista helgen i stockholm nu, jobbar lördag, men jag har bytt bort söndagen så att jag kan vara ledig. sista helgen på stadium. tokigt

mormor din fining!

lila säng..

sitter hos far min, precis noterat att de har en lila säng.. jaha.  precis duschat, och jag älskar att joanna jibbar på lush! nonom man luktar så gott, slänger på en ansiktsmask till och med! hade dock velat vara hemma så att jag kunde sola fram till två, men nu ska jag åka från ön mot mormor & morfar för lite lunch och sen blire jobb från 15-19. blev nyss bjuden på kräftskiva till ikväll.. typiskt!! :(
förresten är hildas säng sjukt oskön. eller så är jag f1 för tung för den. blir en dum grop och så har man ont i ryggen. ser fråm emot åre som jag flyttar till om 10 dagar, men jag ser inte fram emot ett år i våningsäng! döda mej!!!
heppehepp!

dumma helg, va inte slut redan :(

Åh nu är helgen slut. tråkigt. blö. haft det super bra. helgen började i fredags med lite fix med mamma och bra grillmiddag på ollonstigen med gäster. Hade dock glömt att stäga frysen.. så det blev lite gnäll på det och ja.. typiskt.
¨
sen åkte jag till skarpnäck för att fira niklas och kim som fyllde 20 :))!! det va super, mycet korv! hahaha
Lördagen spenderades med sebbe, jag hade tänkt mej bad och sol + god mat på grinda. men vädret va inte på min sida.. så det blev middagslagning hos mej och en fin solig promenix + gungning och filmtittande.
idag vaknade jag av regne! hahah va tvungen at fråga pojken bredvidmej (sebbe) om det va någon som duschade i min dusch.. haha. upp fixa frukost och film. sen blev det tåget ut till muskö till pappa joanna systrarna och nina. dessutom va emma (hildas barndomsvän, ja även min typ) här.
Varken jag eller nina hade ätit så vi slängde ihop lite falafel med haulomi och sallad + hummus&guacamole. mycket bramycket bra. ett plus i kanten är att nina precis har kommit hem från kreta och har köpt med sig ett förbannat gott vin. nomnomnom!
tack för maten och nu till.. instalationer av program på den nya datan (y)
toppen helg (y) like

sulsulsul på min lediga dag

åh äntligen min tur att gotta men i solen! ligger hemma hos mamma och blir varm, sjukt varm. och idag åker linserna på, som jag inte har haft på typ 1 vecka :O
vaknade inatt eller a i morse av att min fönserlapa överföll mej. så där låg jag vaken i 30 min efter det.. typsikt. lyckades somna om  och gick upp vid tio. försökt fixa med försökringar och aderssändring, går inte så bra. men bil är bokad till nästnästa torsdag! ska till ikea närta torsdag jag och mamma. awesome !
idag ska jag leka med max, när han vaknar, om han vaknar så ska vi nog till flaten och shhhteka. sen fyller braiga neklas och kim år, så det blir super 20 årskalas ikväll. NICE! skulle behöva åka in till stan och handla present till tyra ( min lillasystar) som jag har lagt undan.. men det kan jag fixa i morron.
nu ska jag gotta mej och lyssna på seanpaul. shaaabbaa

ahmee ännu en dag !?

woop ! sista dagen inför långhelg. sitter vid min fina och kollar på lite tv. idag åker tjejerna till båstad, och jag stannar hemma. känns faktiskt bra. har verkligen inte råd och faktiskt ingen lust alls..
i morron äre kalajs för niklas och kim, dit ska man nog gå. funderar på att ta träffen med mormor och morfar på måndag ist, då börjar jag tre och jobbar på hårt två veckr fram.
jag har inte varit på grönalund iår :O whöt, jzg måste ju dit typ.. eller.. jag vill ha kräftskiva, nomnom.
jag ber till gud att alla kunder är snälla och trevliga idag. i need it. och du kunden har inte alltid rätt! för att få ett trevligt bemötande och service gällere att bjuda på sig själv som kund. service är ett ytbyte mellan TVÅ människor. och nje jag tycket det är jobbigt om du säger, hej. jag vill ha ett tennisrack, elelr hej. jag vill ha en sko. jaha men va mer specifik så kan jag mer än gärna hjälpa dej :D
a nu måste jag taggish to tha bus

glad chehy

ÅH äntligen tagit min tumme ur röven och nu sitter jag med min mac book pro, och jag är nästan kär. i love it. nu behövs bara produktnykel och lite annan småhjälp. kommer jag kunna sova inatt :D ? jo måste
yeeyee den e spegelvänd, men jag ser ingen som bryr sig..
jag har jobbat idag, sen mötte jag upp finfina nadia och vi gick till undebara vapiano och käkade god mat. rullade sen över gatan för lite alkohol på sommar. drog vid halv tio och nu sitter jag här. nadia lör vara kvar och kalasa! :D
nu ska jag sova, sista dagen i morron, sen äre heg fre,lör och sön. ska hinna träffa mormor&morfar, pappa och leka men en man vars namn är sebastian. kollar på tv4fakta just nu. haha underbart. förresten så har vi bytt lås till villan på ollonstigen-.
och ja ser ju ut att bli strålande väder i morron också, as kul att jobba.
ajaaaa puzz på de söta barnen!
14 DAGAR KVAR!

sol igen kåmååån!

ah ännu en 0945-1915 arbetsdag i en källare, ja det rä synd om mej. och solen skiner såklart! taskigt!
fick samtal vid ett inatt av min gymnasiekompis. haha niklas. underbar! sen fick jag sova i lugn och ro till 10 i sju. men jag vill sova mer! dessutom så börjar mamma tjaffsa med mej när hon vet att jag OCH hon är sjukligt lättirriterade på varandra på morgonen.

men 1 bra sak med idag är att jag ska förmodligen köpa mac. jag ska handla lite underkläder och andra saker som kan vara bra att förnya! OCH jag ska ut och käka på vapiano med Nadia! wwopwoop! just gotta love this görl!

så nu äre bussresa och stadium som väntar! höres

btw, hur kan man inte älska denna låt ??!?!?! sång ??. http://www.youtube.com/watch?v=XuHXDbi5dVk

det händer igen!

ah superväder idag igen !! noo sugar att jobba heldag :( dags för mej att rulla till posten och lämna och hämta packet. och mot jobb på stadium. kom å köp !

i morron blir förhoppningsvis inhandling av en mac! woopwoop!

kom ån dumma rea

ååh rearearea, tröttsamt. men då blir vi av med mycket. Det finns så sjukt mycket galgar, och vi har beställt fler :O? jag har ingenstans att lägga dem :( dumma. och snälla kunder sluta behandla kläder som skit. om du har ner en tröja, ta upp den och sätt tillbaka den på galgen, stäng dragkedjan på jackan eller tröjan. ta ut kläderna från omklädningsrummet.

vet du, om vi skulle börja plcoka undan för oss på donken skulle en meny bli kanske.. 3-5 spänn billigare. Men eftersom det finns så många lata jävlar måste donken anställa extra personal som städare och du blir kostnaderna högre och de måste ta mer betalt. blää

i morron ska jag skicka tillbaka mina skidbrallor osm jag köpte eftersom de va förstora. men jag beställde att par nya, så vi får se hur som sitter :D

i morron blire mer jobb. så nu äre snart slagg time.
btw, allt som jag skulle behöva, finns. faktiskt. och det är lite synd :/ pirri

sov gott din galning

dumma solen

sol när man ska jobba, det är ju typiskt. heldag på jobbet. och kjol blev det idag , så man får IKKE böka sig ner! viktigt. har gaft det riktigt bra ända sen i torsdags. då vi hade grill mys här hemma på ollonstigen, 7kamp å allt. fredags .. va jag ute på ävenetyr och sen middag, lördag blevre jobb och kräftskiva och fest och mys. blev mycket. och lite bus på det ihhihi

idag är bara jobb som gäller, och jag är röd i mitt öga så jag måste ha glajor, det suger :/ .. måste hämta ut mitt packet på posten också. Dessutom äre bara 17 dagar kvar nu. och det går fort och jag måste börja packa ner mitt liv i väskor. måste till ikea, vill du dit ?

meeen jobba i en butik näre är sol nu. herrå!

RSS 2.0