om jag mår sämst..QuEEN!

yes, om jag mår dåligt eller mer än dåligt.. sätt på queen! så mår jag  mer än bäst igen :D ¨
å sen.. har under denna jväll konverterat mer åt bi sidan än åt hetrio. sry family.... dant killar är sämst,

god nattt , ska danska mej till söms med queen! bte, om ni har annas nummer, försök ringa flickan ! pronto

friday, thank god its friiday!

Ja så äre läningsfredag idag :D det innebär, betela räkningar, beställa lite kläder och försäka känna sig rik!

ye!

jag hade en mardröm som jag gjorde till en.. ikke mardröm. brjade med att jag va i åre, hälften av mina vänner där va döda och va spöken som va as lebbiga först. å jag satt heltplötsligt i rullstol å hej å hå jag vet inte vad haha.

idag ska jag träffa anna en stund å just nu gör jag ett tappert försök till att plugga, men de e så jävla tråkigt... å sen ska jag meeeeetöpp med lite m8 från gymnasiet å drick mjöd å mjödvin, viking!

hörz

ändrade planer

YE, ändrade planer, blir inte Åre för än på söndag eller måndag.
1 jag har inte pengar till att köpa mej en biljett hem. (true sadness)
2 Måste ha löningsfredag med vänner här nere
3 .. venne känner inte för det alls

så idag har jag chillat hemma. Mamma har en parfymjävel som luktar gott men mycket, å mammsen sparar ikke på det goda. Så i morse när hon kom in å väckte mig så började det dofta vanilj och mamma i mitt rum.. så mycket så att jag inte kunde vara kvar i sängen! ha! sämst.
Sen hängde jag med Linda och bebbe Lovisa, tack för lunchen Linda <3

å de slutar inte där, för efetr det träffade jag min alldellses egna DANCE HALL QUEEN MICAELAA!, I'm so happyyyy! Mica å jag va.. ja bästa vänner i högstadiet sen har kontaketen varit sisådär, men när man träffas är det alltid najs, precis som de ska va! Så på fredag blire kanske lite dance hall för min del.. hm !

å de e inte SLUT ÄN, för sen blevre häng med Johan is the shit , som han heter på min mobil sen .. jag gick i 8an kanske haha. Entourage å fniss. (inte jag johan) hahah nä :)

men kvällen avslutas forever alone.
guuuten dag har de varit!

miz u johanniia!


mode är fult

jag orkar inte med hur fult mode ska vara, tycker synd om alla som känner att dom måste följa modet, för det ser ut som crap. vem fan vill ha på sig mormorskor och ett par långrandiga brallor :S a skönt att man inte är som alla andra.

ligger å kollar på bigbrother. snälla skicka ut sipan, han är ... som pesten.

livet leker såhär 3 dagar innan löning.. eller !? haha nej. har inga cashmoney alls. tur att jag e hemma, synd bara att mamma inte är hemma ikväll så  middag får vi se hur man lyckas skrapa ihop något :D


kan någon annan skada sig !? for ever alone

okej, nu har jag käkat sushi på tok för många gånger under en vecka. 4 ggr. och nu börjar jag få avsmak (trodde de va omöjligt) men det går nog över :D

jag kom precis på att jag har ju mina fuuntastiska underbara Salomon Geisha som är helt omonterade hemma i åre :D wööp jag vill hem å kolla på dom :)) å montera dom. låtsasåka på som :))
hoppas att någon annan skadar sig så jag kan mysa med någon hemma som kan tröstkolla sköna filmer och göra annat skoj med mej på dagarna när alla andra åker skidor! snälla!

ara men nu blire plugg!

its not what i looks, it is what it is

YES, arbetet flyter på,  å sen komer jag in på min "messida" å tänker. nä jag kommer nog aldrig bli nöjd, jag är aldelles för kräsen. kommer aldrig kunna lyssna på HOFFMAESTRO – So You Do [Slimi Jimi Bubby Boy] tsm med en skön kille eller brud. äsch :) lyssna på den själv e najs de me

braPPpP!

ah härliga måndag, eller ? NJe jag är hemma i stockholm och gör .. ingeting. Jag ska ta upp mina böcker och plugga, mitt projektarbete som handlar om Barn och ungdomars inlärning och utveckling. inte så jätte sugen på de nu.
Varför jag pluggar när jag ändå ska avbryta utbildningen ?
Ja ni som har missat så har jag dragit av korsbandet i höger knä och väntar på operation, så därför måste jag abryta utbildningen eftersom jag inte kan stå på skidor. Eller jag kan inte prestera den skidåkningen som krävs. Så jag ska börja nästa år igen men i år ska jag göra av med allt teoretskt så att jag slipper de nästa år :D skönt!

igår va jag hos min låtsaspappa och bonus mamma linda och käkade middag med småbröder isak och albin och nya lillasyster Lovisa. Gott & mysigt :D fick en ball klocka från D&G i 20 åre present, den va fet!

På torsdag rullar jag nog hem till Åre. Jag saknar Åre, absolut, mest av allt! Men det känns som om jag bara åker tillbaka till en massa utgifter.. plus att jag kan inte åka skidor, skittråkigt att sitta och glo på alla som är ute å glider :(

ara men vi hörs!


btw, venne vare e för mongofel på min bilduppladdning, men den vill inte visa mina senaaste importer och därför kan jag inte lägga upp ngt .. sämst

Tisdagsbygget

Idag äre tisdag, det har varit blåsigt, lovisa har fylleknäpps sin skjorta, hehehe :D

Tisdag innebär Tisdagsklubb på byggerich, det är nog det.. andra tisdagsbygget jag går på, har typ inte varit på bygget någon tisdag. så det bli f1! Förkrök på nybo om någon vill svänga förbi! 0707773404

herrå!

Skidlärarlinjen 2 år, lyx tycker jag!

Jaha då vara bestämt, främre korsband e av och de blir operation. SNART hoppas jag. Enligt Medicin Direkt är det väntetid i ca 2 månader, inte så länge :)
Så nu väntar jag bara på att få ett brev hem där det står en dag och tid, sen äre kryckor i Stockholm några veckor och efter det blire.. 8 månaders rehab!

Igår bestämmde jag Ola och Matias att jag kommer avbryta utbildningen, (skidåkningsmässigt) och fortsätta med det teoretiska.. vilket blir projektarbetet. Sen ska jag komma tillbaka nästa år vid v8 och kliva på 100% med nästa års klass. Skönt att veta :)

I morron sullar jag hem för att träffa familj och vänner ! :D första gången sen jul :) så idag blire tvätta å packa.. jag som är otroligt dålig på det.

BTW, gymmade igår med Jossan. Superkul å skönt. MEN vi gjorde finnan självmant. DE e bra!

RSS 2.0