måndag

måndaaag och jag är brun i min fejja. sitter i gettot, vet inte ens varför borde gå hem och sova.. så jag ska görat.

idag hade vi innebandy första lekrionen och jag haltade omkring helt underbart :)) sen har vi haft skidfys. mycket lår. skulle köra core pass eftem men det är helt fel vecka, inte någon motivation heller, ingen hunger när jag väl ska äta heller, typiskt. Orkar inte bli så igen.

På lördag drar vi till Bydalen för lite skidlärarutbildning
den 15/4 åker jag till åre och kommer hem 23 eller 24/3, då blir praktik och glo på lite jibbbbb på JOI. åh underbaart !

asshhh nu ska jag till grindstugan och mitt stökiga rum och sova  :)))

söndag som borde vara måndag

hejpa!Min kära exxtra mammalinda har saknat att lääsa min blogg, super bra! :D Så hon kom ner med datan till tv´n och la den i mitt knä :P

Är hemma från Vemdalen nu, kanske skriver om det sen. Har haft en toppen vecka iaf och på lördag åker vi till bydalen för att gå skidlärarutbildningen, WOOPPP!!

Firade Hanna igår,blir tydligen alltid drama, så trött på det.. BLÄ annars vare nice:)) GRATTIS HANNA 20 ÅR :D
snart ska jag ut till skolan för att ta hand om en innebandy avslutning tydligen, herre. såå jag måste sätta igång och packa.

många är bra

Stupvägen är utan albin och isak, bara jag och mamma hemma. Har fått min nya säng, wawiwaowowo! stor och skön. Sitte och komemr på hur många vänner man tappar med tiden, hur många killar eller ragg elelr så. och Tur det, för annars skulle man bara samla på sig en massa och poff så skulle det sprängas. Tur att det finns så många kvar. Thats fact.

Har stukat foten för den som inte har snappat upp det. klanig sarving vändning på innebandyn i skolan i tisdags, Äkte till älta, fick remiss till sös och röntgade, inget bruten men en rejäl stukning. men jag går utan kryckor redan idag. kasnke tackvare smärtstillande och lyckorus av att inget var trasigt.

På söndag åker vi till Vemdalen för en tjusig turvecka, får se då hur mcyket foten orkar.
har jag sagt att jag fått praktik både i åre och vemdalen :D iiih boendet som kommer styra så vi får se vart jag hamnar :)) så jag kommer inte vara hemma v16 inte v11 och inte v13 så alla vet :)

ska gadda mej idag :)) sköönt att bli klar.
'
så vi hööörs. puzzish

hjälp

Sitter och planerar turveckan i skolan, känns helt bajssurt just nu eftersom jag har stukat foten. har ont konstant, jag orkar inte mer. ÅÅÅH hatar att inte kunna göra något själv, hatar att gråta hatar att ha ont.

ska ringa mamma och fråga om vi kan åka in till sös. Har inget smärtstillande heller så jag blir galen. ÅÅH jag som skulle spela innebandy med laget idag, jag skulle åka på långfärdsskridsko tur i den underbara solen. istället gör jag en fjant grej och gör illa mej och får sitta inne och ha sjukt ont.. ´periekt.

lagom tajming till turveckan nästa vecka.. lagomlagomlagom. åh jag blri så arg.

hej då nu går jag och dör innombords

glida runt

heyheyheey! Söndag, fet söndag. Precis smällt i mej bananasplit. fet. skönt.

Nu är sportlovs veckan över, jag har målat barn, varit gladiator, tagit hand om en äventyrsdag och sovit över på läger med massa 11-13 åringar. WOOOHOU!

Jobbjobb hela helgen, ganska segt eftersom många väljer svenska fjällen framför stockholm på sportlovet. Igår var det helt okej rull men idag va det ap dötttt! NY ÖPPNING PÅ TORSDAG ! yepp!

plus eller minus först.. minus:
Känner mej lika a hippooo!
Måste åka buss ut till skolan
Måste byta lakan ute på skolan

PLUUIIS!:
AIK
Lenny aka ikke-en-ung-tupp-längre bus talk
Vemdalen om en vecka
GADDNING PÅ TORSDAG
Så pass frisk att jag kan träna
Praktikplats fixad.. på två ställen......


va på NU! igår, nykter. De e nice. Hanna har färgat mitt hår, super fint tack fina vän <3 ååå det får ni se sen.

Väldigt mycket som händer just nu, väldigt mycket nytt i mitt liv, väldigt mycket nya människor, och jag löövar det.

glida runt hänga runt, låna pengar! - glöm inte det

RSS 2.0