Lån

Alltså .. CSN. ja jag fick hem mitt årsbesked idag från csn. ska betala in 16 lax åt dom. Bläbläbläää! haha alltså ja ett studieån på 16000 e kanske inte så mycket för ett helt år. men de e mycket att punga ut. Nu ere ju inte så att man gör de på en gång ( om man inte vill eller kan förstås) menjag ska försöka göra de så fort som möjligt så jag slipper tänka på det. Nu önsakr jag att jag inte tog lån, tog ju inte ens heltidslån. aja.

sjuk fortfarande, tråkigt eftersom Sebastian e uppe i åre med sina arbetskamrater! Har inte åkt skidor en enda dag denna vecka..
Men i morgon ska jag jobba på skutans förskola :D Har saknat barnen där!

nu måste jag ta tag i detta liv och bege mej.

todeeels!!

sår under näsan

Här har jag nu snorat sen fredags, fy fan fått sår nu. De e riktigt sånt där.. slem snor. Ont i halsen har jag också, mini feber på kvällarna å morgonen, så nu har jag sjukanmält mej i morron. Skönt för det ska bli ca 20 minus och känns inte som om de e så jävla bra att jag ska stå ute då.
har också lyckats få bort massor av dagar som jag var tvungen att byta bort de närmaste månaderna!

sen får miss li tala för mej !
oh boy
you make me feel so
oh boy
you really turn me
on boy
and I don't know what to do
I really really wanna..

..be with you
like I was before
this distance between us
makes me want you more

I do mean
you are the cutest boy I've ever seen
and you've got that something
something that I want, something that I need,
a dirty little young girls dream


sikken dag!

 
 
HAALO alla glada!
Vill passa på att säga att min underbara fina lillasyster Lovisa fyllde ett år i måndags, är superledsen för att jag inte kunde vara där. Men grattis gullunge <3

Idag har jag varit ute i backen hela dagen! SÅ HIMLA FINT PÅ TOPPEN!!! Så mjukt och skönt att åka. Började dagen med att åka på mina pistsmiskare Head shape som är 66 i midjan, märkte ganska fort att det va ju ingen idee att fisa runt på dom pinnarna.
SÅ jag åkte ner till stadium och bytte till mina Salomon Geisha som är 100 i midjan. SÅ BRA VA DET! mjaouu!
SÅ nu är man lagom mmör i kroppen.

Nu ska jag iväg å träna eller ja dansa vig halv åtta och sen ska jag ner på byn och träffa eric! Ska bli superkul att träffa någon hemifrån :)

Masa sig iväg

Jahopp! idah har de inte blivit någon skidåkning. varför de !? jo för att det har varit sjukt dålig sikt, tror jag haha! Plus att jag har tvättat och fixat med anställningsbesvis/avtal och tidrapporteringar. MEN NUDU ska jag bege mig till gymmet.

å jag är så jävla gla att mitt paket från HM äntligen har kommit!!!! ska hämta det idag waaaay!

Några tips till er pågar

Nu ska ni få MLY's tips för att tjejer ska ge er en chans, haha!
- TVÄTTA BORT ERA SKITRÄNDER I TOAN! , finns inget värre än någon som låter bajsets ledtrådar vara kvar i toaletten. Hur kan man ens stå där å kissa och kolla på dessa jävla ränder varje gång man pissar och låta det vara kvar !? sök hjälp för fan.

- TORKA BORT SLEMM OCH TANDKRÄM I HANDFATET!, lika äckligt detta... pluss att man sak stirra ner i detta när man ska tvätta ansiktet eller borsta tänderna.

LUKTA GOTT, mums, lukta gott e bäst. och då är inte axe inkluderat, eller gubbrakvatten. De anses som odörer.

KLIPP TÅ & HANDNAGLAR!, en kille med långa naglar, (ja även som han spelar sjukt bra gitarr) är mycket felfelfelllllefelelflflelell äckligt och fel.

ANVÄND NÅGOT ANNAT ÄN DOUBLEDUSCH! ,haha denna produkt alltså..

Där har ni några basic stuff, mjaoumjaaouu!


vill bara säga..

Vill bara säga, OM MAN VILL SÅ SKAFFAR MAN SIG TID TILL DET! 
 
inga ursäkter på det!
 
den tänker jag bara säga att, 

shoshim sniffa lim

HALO!
från och med nu lovar jag att detta ska bli en rolig blogg! så alla som är familj eller lättstötta får faktiskt ta avstånd eller ta allt med en nypa salt :)

Jag sitter hemma i Åre, ellinor har varit här i 2 veckor och nu har hon åkt hem, tomt.

idag har jag faktiskt tränat ! jag hade ju en såndär period i som arade i 2 månader så jag tränade .. 2 ggr per dag 6 dagar i veckan, sen blev jag fett sjuk. men nu är det på g igen!

orkar inte skiriva . skriver snart igen, får hybris, hejdå!

RSS 2.0