Big brother live

yes nu börjar BB live. f1 ! 
Har recis kollat mina uttag, HJÄLP! mycket pengar på 2 veckor.. men jag kundebetala en av skolräkningarna iaf.

i morron äre Timbuku och det kommer bli nice, då kommer lön+bidrag också.. vilket inte blir mycket. men ändå..
har precis skypat med ena halvan av min familj, Putte, Linda, Isak och Lovisa :D åh jag längtar lite hem. Innan snackade jag med johan, de va också nice. saknar den pojken.

crossfit reklamen på 11 är grym. jag vill också.

Mirja och Natta städar eller ja plockar och röjjer för fullt. Lovisa och Lovisa fixar grjer till Mattan och har åkt iväg, Johan är hos Gotland, Simon jobbar och JOssan e på sitt rum, = ganska tomt... Men jag ska göra Lassange nu när BB är slut. inte för att jag e hungrig utan för att jag måste ha matlåda.

herrå!

big brother gör mej till en nattuggla

vad hände med att gå coh lägga sig vid halv tio/tio.. jo bigbrother började :D häähähä

idag är det fettisdagen, jag hade velat ha en liten mini semla så att man orkar äta upp den, men ne. Jag tog 06.00 bussen från Åre in till Östersund för att magnetröntgas. Tog .. 40 min, bankade och lät en hel del, blev bra bilder. Men ingen doktus som kollade dom.. ska tydligen skickas hit till Åre och sen ska jag bli kallad.
SÅ när jag va klar va klockan bara 10, så det blev banken, för att ta ut pengar eftersom min dosa har försvunnit :( så sen gick jag och handlade kläder och till slut SUUSHIII!! manmamahnenom!

Jag gick till The Phone House för att fixa min mobil , vill göra om mitt gamla abonnemang till kontantkort så jag kan behålla mitt 073 nummer :) så alla som har det spara det för min pappa ska ta över 070 nummret! Å gissa vem som hjälpe mej, haha Björn från Corroded! ganska knääsigt!

Nu vill jag bra att någon ska ringa och säga "hej emmely, så här ligger det till med ditt knä" så snälla ring innan fredag (kommer aldrig hända) Så nu ska en hel vecka av att inte göra något gå..

på torsdag ere timbuktu iaf :D bra!


ja .. jag åt sushi idag ist för semla.. får väl käka en i morron ist :)

å klockan e redan 22

de e då va tiden ska rusa iväg, jag vill sova men min söng är full med grjer.. Sitter och kollar på filip och fredrik.
Jag ska äntligen åka till östersund i morron och fi magnetröntga mitt knä, ÄNTLIGEN! jag vet inte hur jag känner för det, vet inte om jag vill att det ska vara av eller inte..
för OM det är av kommer jag säkerligen få operera och få åak hem till stockholm, rehabba, träffa mina vänner, jobba på stadium på drottninggatan förhoppningsvis och få bli hel.
Om det INTE är av får jag kanske en ställning för knät som hjälper mig att hålla upp allt, åka skidor få vara kvar i underbara åre.

jag vet faktiskt inte vilket jag föredrar just nu. typ som.. pest eller kolera. Jag vill ara vara hel, hel och må bra. Blir less på folk som inte fattar att det är psykiskt jobbigt att vara skadad konstant sen 1 september. jag är i åre för en anledning, åka skidor, och det kan jag inte göra. klart som fan det gör mig deppig ledsen och osäker på allt!

fattig e jag också just nu, men på fredag blir det bidrag :D Jobbar ju extra på stadium här också, så då får man lite mer.
Praktiken i Björnen har börjat och jag har skrivit på ett avtal, så där kommer mna väl få in lite pengar också :)

funderar på att sova nu, bussen går ju halvsju i morron, men jag gillar ju att åka buss å det tar sin lilla tid att åka, jag är framme 09.00 :) haha

sov gott!


btw, jag längtar till varma suddiga festivalkvällar!


kläderna på, redo!

Sitter hemma med kläder på och redo för att kanta mot byn, ska till tott och praktisera bort några timmar i gymmet. Skönt, då får jag basta och duscha varmt ! :))

johanna kom i morse och hälsade på mej, jag va hemma från raktiken idag för att mitt knä har blivit värre och i morron ska jag röntga :D äntligen!

men nu måste jag och herman skynda, jag lär skriva sen.

åh loooord

herregud, hur mår ni !? jo tack jag mår bra :) sitter och käkar mina ägg på knäckebröd och te, snart redo för skidkolan.

la upp en bild på en större blondinbella igår, herre vilket snack. kul att folk anser mej som överviktig och resten av min kompiskrets typ. synd att folk inte vet bättre. ville bara säga det. och det är jävligt synd att folk sjunker i mina ögon, jävligt synd för det man hade byggt upp och hoppades på. men nu vet ni, jag är överviktig och gillare ;) hur skulle man kunna åak skidor med pinnlår!?

herrå mot björnen :D

long time no see

aah länge sen jag skrev, jag är inte inne på datan så mycket längre, och om jag är det så är det i min säng innan jag ska sova och kollar på How I Met Your Mother. såatte.. jag får bli bättre :D

här är i åre är allt toppen! ah nästan allt, jag har pajat knät ännu mer. eller ja tillbaka på ruta ett igen. Jag hade rehabbat i några veckor och va någolunda redo för uppåken. Så tisdagen innan det va dags för uppåk hade vi haft parklektion och hängt i den blå/gröna parken, och våghalsig och ivrig som jag e så skulle jag ge mej på den röda linjen samma dag, YEAH!
Så då gjorde jag det, det gick bra tills andra gången vi tock bräcke liften upp och det va dags för sista hoppet.. då jag to för lite fart och nollade hoppet pretty hard. Och jag som redan har problem med korsbandet och mitt innre ledband orkade inte hålla emot den platta landningen så knät gav upp lite smått. Nu ska jag inte åka för ens jag har varir inne på magnetröntgen på tisdag. Men det är snart. sen får jag väl vila lite innan jag ger mej på den röda och så småningom den svarta linjen ;) haha jag e bäst

e faktikt sjukt stolt över mig själv att jag hoppade ändå!

så nu e jag hemma och kollar lite på hur jag ska göra med projekt arbetet som ska handla om barn&ungdomars utveckling. blir sweet!

Nu ska jag ta bussen till torget och ta bergbanan för lite skön afterski med lenny emma joy och lenitha :D woop!


herrå

Åre<3


RSS 2.0