GOLDS GYM

Precis kommit hem från gymmet här uppe i Åre, Golds Gym. Super bra och fräscht gym! Tänk om de fanns hemma i Stockholm!

Nu har jag packat det som jag kan
Städat badrummet
torkat fönster och speglar

yep, lovisa kommer i natt och hon ska hjälpa till med resten :)

i morgon är det avslutning, och lovisa fyller 20 :D

längtar tills på lördag

sov gott!

INTERNET

Jag kollar på tv3 dokumentär just nu. handlar om hur internet är ett "laglöst" land och att på intnet kan man ta vilken identitet hur som helst (nästan) och att många blir utsatta varje dag.

Jag tänkte på rektorn som blev anlagad för att vara sexboeroende. Media använde bilder från facebook och vred bilden själva. Fan va hemst. alltså, det är sjukt vad folk kan göra för att ställa till det för andra.

och som Alexander Bard sa;
Det finns så många människor som har empati skador & problem i dagenssamhälle

FAN VA SANT!

snart ska jag gå och gymma. hej!

PACKNING

Packar och dammtorkar i lägenheten, har dock inte så mycket att packa i.. sämst!

Igår sov jag hos Ebba, Lisa och Matilda, kände att jag fick stöd av dom och att de verkligen vill hjälpa mej och göra något. Plus att jag skulle åka in med dom till Östersund idag för röntgen av mitt knä. De gick på 3 minuter och sedan virrade de runt på lite ärenden i staden.

Hemma nu och fixar. Ska iväg och kolla på en lägenhet sen :)
Ska bli skänt att komma härifrån på lördag. vill inte ens duscha på det här stället så jag tvingar mig själv till att gymma i kväll så jag kan duscha där haha :D

OM DET VAR JOBBIGT IGÅR SÅ ÄR DET JOBBIGARE IDAG

.

BÄTTRE KVÄLL

Filippa sitter och berättar om hur hon å hennes kompisar gjorde en hemgjord ansiktsmask å det blev knas, ehehehe !

vi sitter påä övervåningen och gör inget. de fleäölkjhgfds sta är klara med projektarbetet och jossan hälsar med alla fina boksötlkjhgfdäver :) ihihkjijinji!

i morron ska vi kanske äta på broken :DDDD och i morron så ska jag städa badrummet! ye !
känns dock sämst att inte kunna packa eftersom jag inte har något att packa i.. men pappa och joanna kommer upp på lördag med släp och kartonger :D

åh, tack igen för alla fina månniskor runt om mej som tycker om mej för den jag är och just för att jag är den jag är. mycket mega kärlek <3 Fått många fina komplimanger från klassen, betydande ! <3

dags för sockerkaka och kaffe !

SKÖNT

Modig

JUST NU, SNED

Tessan igår va jag och Fanny på Calm bodymodification som ligger på Hornsgatan i Stockholm. Superduktiga piercare. Jag piercare en smiley piercing :D för er som inte vet vad det är så är det en piercing som man sätter i strängen innanför överlägen , så att den syns när man ler :)) Jag kan lägga upp ett foto i nästa inlägg !
Men iaf, den e lite sne, och jag vet inte om det är för att den är svuellen eller om den sitter i lite mer kött i ena sidan än den andra :)  sämst men jag ska kolla det i början av juni då  ska Jag dit å kika hur det gått för den.
Men nu se slag vara social med Linda :D

HEMSKT PRODUKTIV

Nu e jag klar med projekterbetet, men.. jag har inte läst igenom det .. men jag orkar verkligen inte läsa, de är 8 sidr och jag har mycket text, till skilland från andra. Har kikat på andras arbeten och .. jag har MASSA mycke mer text. hm. äsch jag skriver ju om ett apa stort ämne, Barn och ungdomars utveckling och inlärning.
jag får absolut mest gjort på kvällen när jag är lite trött, allstå jag får inget gjort på dagen, INGET! så nu känns de herrejesus så bra.

Skrev precis till Frida på facebook att vi borde jobba i Oslo nästa sommar, FAN va jag blev sugen på de. Jag gillar Normänn! Och norska. Det skulle va F1 att tjäna cashmoney och leva i osslo i 8 månader ju! Om det är någon som läser min blogg och har erfarenhet av Oslo eller Norge, snälla skriv lite :) vore as kul med lite inspiration!
Det är så mycket jag vill göra. Men nu vill jag borsta tänderna och sova, för i morron kommer FancyFanny kl 11 och hämtar mej, å jag ska göra en alldeles speciell sak i morron :D åh ! längtar . jag vet att du också göre!

sov gotttigt

NU SKA SKITEN IN!

Yep. idag ska projektarbetet in. Det enda som glädjer mej är att jag slipper göra det nästa år! åh så skönt! Har 2 och en halv sida kvar.. dö

men idag har jag varit hos linus sjukgymnast, gör ett inlägg om det sen. Jag vet själv att jag sökte som en tok efter bloggar eller sidor där någon kunde förklara korsbandsoperationer eller vad som händer efter. förhoppningsvis tänker någon likadant :)

hejpa! kaffe å kexchoklad och hultsfredlistan !

VARMT

Sitter hemma hos min mami och pluggar. Hon är självklart inte hemma, jag är själv. men jag har kunnat plugga en del iaf :) det är väldigt varmt! men jag sitter iof med en massa kuddar och täcken. super fint väder ute, hade gärna suttit någonstans å njutit. men man får skylla sig själv när man inte har pluggat på de dåliga väderdagarna!
men nästa år slipper jag att plugga uppe i åre. då äre bara skidåkningen kvar :D

ska precis börja skriva om föreningsfostran och talang. får se hur det slutar :)

SWEDENROCK FESTIVAL

Swedenrock festival är nog..ja jag har ju bara festivalat i Sverige. Men det är iaf Sverges BÄSTA festival. Tja om man gillar rock förståss.
Men det finns ingen annan festival som är så bar på just de dom gör. Det bästa med swedenrock är att de
- Samlar en sortsmusikälskande människa ROCKAREN
- Norje Boke Camping, husvagnscampingen som ligger supernära och som är super bra
- Förenar gamla med unga med gamla legender och nya stjärnor
- MAN FÅR DRICKA ÖL PÅ HELA FESTIVALOMRÅDET! Iställer för ett töntigt inhägnat område
- Sweden rock har dom bästa stånden (köpstånd) där man kan köpa skivor, kläder (dom har till och med en porrbutik haha sweet) allt du kan tänka dej.
- BÄSTA FESTIVALMATEN! den hedeliga Langosen, hamburgaren. Men också underbara smålandsrullet, viltkebab, jättekorven och raggmunk.

Genom att bara ha en (fast med fleeera olkia genre) musikstil så samlar man en sorts människa (rockaren). Till skillnad från Peace and Love där man blandar hej vilt. De har också sin charm MEN så som swedenrock gör så blir det mycket starkare sammanhållning. Folk har mer koll och man har mer gemensamt. och tydligen så leder det till mindre bråk. Dessutom är det blandat äldre och yngre = AWESOME! Man lär sig .. nya saker för att man går på denna festival haha ! om musik alltså.
På Peace and Love är det nästan bara unga besökare, ofta första års festivalare= oansvariga, omogna osv. och då blir det okontrollerad fylla och bråk osv.

jag älskar att åka på Swedenrock, det är så jag välkomnar sommaren. Man vaknar upp vid husvagnen 09.00, det är fuktigt i luften. Någon smäller på ( i vårat fall eftersom våra grannar är galna i Volbeat) VOLBEAT. Halvmysigt. Pappa, Nille, Lasse & Joanna vaknar och sätter på kaffe till en irishcoffe, eller tar fram juice och vidka för en skrewdriver. Fredrik springer på toa. Solen börjar titta fram på våran husvagn. Volbeat har tysnat. Fredrick sätter på någon lugn rock, som blir hårdare å hårdare ju mer sol vi får på oss. (kristet utseende är ett måste)
Om det är tillräckligt varmt går vi ner till vattnet och badar, nille å pappa har självklart sina randiga baddräckter, uppmärsamheten är total! 
Dags för lunch å mer öl mer white russian!
dags för festivalområde. Dags för band, dags för as sköna människor! dags för vändtia i madde, teds, sussies och mammas stuga. 
Staffantorps killarna kommer och säger hej, hänger på griskampingen, träffar mer skönt folk. Spelar öl spel med ett hemmagjort vinstjul med massa överraskningar på!
Smugglar in vin på omrädet dricker och kollar på bra band. går till en hejtusans efterfest, sen tillbaka till fina husvagnen och somnar runt 03.30!

SÅ JÄVLA BRA Å SJUTTSINGEN SÅ FINT! Som en saga!
och allt detta missar jag i år. synd. hade varit mitt 5 år i rad. men andra prioriteringar (framförallt knä) Men nästa år. DÅ ! DÅDÅDÅÅDÅ! jag längtar ihjäl mej!

TA MEJ TILL SÖLVESBORG OCH NORJEBOKE!

JÄKLA IPHONE

Iphone, världens bästa men också sämsta mobil. skulle fixa lite med den i förrigår, öppnade upp den å nu har pappsen kommit åt antennen å nu har jag ingen mottagning alls nästan. Hoppas på att kunna fixa det idag. Pappa och joanna ska hem från karlshamn å då får som svänga förbi och hämta mej :)

Och som vanligt får jag inte pluggro här hemma. Kommer inte igång. det är hemskt! tror att det inte finns någon bra plats att sitta vid.

lesssss . men nu ska tummen ut ur röven! hej

JAG HAR LÖSNINGEN!

YEP! omöjligt att plugga, gick upp åtta för att plugga, men IKKE! har försökt sen dess.. hur gör du när du pluggar egentligen, någon smart människa som har något tips eller någon lika seg som jag som har något bra knep!?

idag är det mulet, så då kan man inte sola. men idag är det onsdag, alla som ska på MASKINEN på grönan ikväll. hatkärlek, fan va kul ni kommer ha! BAM å röj åt mej.
Själv ska jag träffa familjen på Muskö, Nina, Hilda, Wilma & Tyra. SÅ jag har kommit på lösningen med mitt pluggande!! jag tar med datorn dit så kan jag plugga med systrarna mina! :)å så skiter jag i att ta med internetgrejsen så jag inte kan koppla upp mej :D

så.. nu ska jag kolla på Morgan & Ola-Conny!

btw min frilla har blivit jätte fluffig!

Duktiga mej

yep! idag va jag hos sjukgymnast linus, 30 minuter i himelen! hahahah å nä han e nog inte 25.. han e nog närmare 35 ehehe! äsch han e rolig å snygg!
Redan på lördag blir till att göra benpress å cykla! as bra :D min sträckning i knäleden är 0gradig å de ska den va vid 6-12 veckor efter operation, å för mej har det gått 1 vecka å 4 dagar :D wöööp! .. men ny ska jag börja träna i gymmet ist. yaay (sarkastiskt)

men idag fick jag små.. el i benet så muskeln jobbar mer, blablabla nått! haha . som en tsunami i benet såg de ut :)

FU spegelvänt


PUTTE I PARKEN BAND

Heje! Nu har jag kollat igenom artisterna ganska noga för PIP, här är några måsten, så får ni se vad jag gillar!

SWANKY TUNES
L-WIZ
ALINA DERVISERSKI
LILLA SÄLLSKAPET (MASH UP INTERNATIONAL)
KENT
STYLE OF EYE
DISFUNKTION
YOUNG GUNS
FAMILJEN
TIMBUKTU
THÅSTRÖM
KAPTEN RÖD
TINE TEMPAH
SLAGSMÅLSKLUBBEN
MRTN
MARKUS KRUNEGÅRD
FLOGGING MOLLY

här är mina absoluta favoriter som spelar, finns andra bra också. Artisterna med fetstil är sådanna jag verkligen verkligen vill se. Väntar bara på det där jäkla spelschemat och hoppas på att inget krockar.

KÖÖÖR PIIIIP!
P&L 2010


mummsa

satans karlar! puss

'

bara att mummsa på, saknar er mina karlar!


bröllop

jahapp.. skit tråkigt att sitta hemma själv. men skönt, då kommer diriktörsmagen fram vettu!

idag har man ju haft slöja å sånt på skallen. va hårmodell för hanna, hon skulle göra en bröllops uppsättning! :D blev jätte fint! :) men gifta mej.. nä! fy för den! Så jag va på tyresö gymnasium, men herre min gee va folk e små som går gymnasiet.. känner mej supergammal :( jag vill vara 16 igen!

knät är mycket bättre iaf :) och i morron ere dags för snygglinus att sjukgymnasta mej! wiihoo! ... hoppas han inte googlar på mitt namn för att jag är skum å läser det här.. :D

å du ! den nya pampersreklamen, den är väldans söt den!!

å du en sak till, snälla överraska mej med något kul i veckan. har det så hemskt tråkigt !



de här me dö tid

Ja dö tid.. de har jag massor av.. fast egentligen inte. jag kan ju plugga.. men de e samma som dötid.. hatar att plugga! typiskt!
men idag har jag faktiskt fått lite gjort när de gäller plugget. jag har dessutom lyckats spärra min telefonbank kod å massor av annat dumt. så i morron blire till att hoppa extra mycket, till centrum å fixa med dosan å banken.

men i morron så ska jag få träffa Lovisa som bara växer å växer, Linda å Putte! ska bli jätte kult! Jag ska till sjukgymnasten också, får se hur de går men jag mår ju bättre i knät å om de e svullet ?.. nje, bara lite inte särskillt mycket alls faktiskt.
bebisyster Lovisa



just nu kikar jag runt efter boende i åre till nästa säss. jag och johanna ska bo tsm. så vi kikar efter en 3a eller stor tvåa så vi får varsitt sovrum. Så om någon hör något om en lägenhet eller så från septerber/november tills juni så hojta as högt!

men nu när jag har så mycket dö tid har jag tid att skriva här! Så jag tänkte passa på att säga att jag saknar min mormor Madelene och morfar Lennart superduper mycket. har sagt till dom att dom inte får dö (ja jätte bernsligt) men jag vet ärligt talat inte vad jag ska ta mej till när dom försvinner. å igår sa mamma att dom börjar bli gamla. å jag grät hela kvällen. så det blir säkert ett mormor å morfar inlägg senare. saknar er iaf <3

en bättre dag

japp! idag mår jag MYCKET bättre! så himlans skönt!

dessutom har jag fått sällkap av johan idag. jag kan kanske inte vara den roligaste att hänga med eftersom jag är trött och har ont å inte kan röra mig. men han stod ut :D Så vi har glott karatefylla å spelat wii. ( som johan är sämst på)..

har märkt att magsäcken måste krympt något enormt sen torsdags. jag blev mätt på en minitacos. men de e .. väl bra.

btw, kollar på nils holgersson.. å den e ju svensk, de e svenska skådesperlare. iaf två å de e ulveson å rheborg.. men dom andra e dubbade :S .. skumt!

men japp, bättre idag = ännu bättre i morron :D

så här ser mitt knä ut just nu :)

inte så jätte svullet faktiskt!


mår som en påse skit

tänkte bara berätta för er hur dåligt jag mår såhär lördagen efter torsdagens operation.
JAG MÅR SKIT!. jag kan inte äta för att jag mår illa.. oc jag mår illa för att jag tar starka smärtstillande på tom mage.. jag har ont i ryggen för att jag kan bara ligga ner.. jag är trött konstant å vill bara att de ska ha gått en vecka nu så att det blir lite bättre. sket i att ta oxycontin.. för den mår jag sämst av.. blev två oxynorm ist. kanske blir contin i natt.

kan heller inte titta på film med la familja för jag tar up hela soffan. å så somnar jag haha . ja jag hoppas att det är lite bättre i morron. Men de  eklart dom har ju borrat ett hål rakt igenom mitt knä.. ska lägga upp en bild så ska ni få se.

men tack för alla som tänker på mej å.. snart e jag på bena igen :D ska till sjukgymnasten på tisdag så jag får inte slarva med träningen :))

Så dom tar alltså senan från en hamsting muskel å trär den igeom smalbenet.
Sn så borrar dom fast senan där.
Efter det så borrar dom en tunnel genom knät för senan som dom trär igeom å sätter fast den i lårbenet.
aj

nu böerjar medicinerna slå in så jag är knazsnurrig nu. så om jag skriver fel så äre för de. så herrå. undrar va jag ska kolla på för moovie.

mamma ska vakna så hon kan hämta is till mitt bandage!

Jaha, nu e man vaken. somnade vid halv ett. vaknade halv tre å en gång till vid kvart över fyra, men denna gången äre omöjligt att somna om. så nu ligger jag och väntar på att mamma ska gå upp så hon kan hämta nya ispåsar till mitt knä .d hähähä. jätte jbbugt att hoppa dit.

resan hem gick bra, men dö 3.. alltså.. hade max 2 pluppar på hela resan och det va kasnke i uppsala. knappt de. 3 kasnke är det snabbaste men 3 är heöt klart de sämsta när det gäller teckning utanför stockholm.

förresten , jag vill att någon tar mej till kungsträdgården på.. söndag typ. om de e bra väder. måste få kika på blommorna!!

å i morron ska jag nog halta mej bort till lillsved å säga hej. sitta påp en stol å se söt ut :)


saknar stora mej!


nu åker jag!

sådär ! nu drar jag till medicin direkt för att operera knät! yeey!  haha juste igår när jag skule köpa decusan (bakteriedödande tvål) så va den slut !?!??!? hahah jävla skit, så jag fick ringa till medicin å lösa problemet. men allvarligt... hur ofta är en operationsförberedande tvål slut !? dö!

men nu ska jag knata till stationen. om någon fin själ är i östersund i eftermiddag, snälla ring så kan jag få assistans till tåget :))

herrå!

dags för blogg

i morron ere torsdag å då händer de!. jag får äntligen att nytt korsband och lite coola ärr! Hostar å snorar lite nu, men fan hoppas inte att dom klassar det som förkyld för då blire inte av. och de MÅSTE bli av.

NU har åre blivit en spökstad. nästan alla har åkt hem, förutom campus elever och åre familjerna med hundar som bajsar överallt eller som har barn som måste busa! så nu vill jag bara hem till elstockholmen! nununu! vill hem till mina snygga vänner som solar å dricker kaffe! jag vill hem till mamma, patrick, linda, pappa, nina, joanna och alla fina små syskon. Speciellt till pluttis Lovisa som fyller 4 månader den 14 maj.

men idag ska jag hänga på ripcurl och packa ner grejer, äta äckligt pulvermos med prinskorv å gå till apoteket för att köpa decusan som jag ska tvätta mej med. japp.

äntligen hejdå åre i morron. har mycket att se framemot i stocholm!


RSS 2.0