dags för att vara lite grinig etc.

jag vet inte riktigt vart jag ska börja, men människor som är sjukt otydliga och är två olika personer samtidigt är väldigt jobbigt att umgås med. Som ger löften men bryter dom på en gång, dessutom gång efter gång. Men man fortsätter ändå ge dessa personer en ny chans eftersom man faktiskt inte riktigt vill förlora det man har. Men...varför vill man inte förlora ångest och svek? Det är det som är det sjuka. Man ställer upp för ännu mer skitkastning..

Eller.. som många någ har upplevt. Man gillar någon, denna någon ger INGET tillbaka. Utan bara tartartartar och tar. Men du vill fortafarnde ställa upp för personen och tillslut är det du som sitter med dåligt samvete? Visst jag känner igen det upp till 10000%

jag vet lixom.. inte riktigt vad som är fel på de som är för själviska och som är för otydliga med vad dom vill eller tycker. Inser dom inte att dom sårar människor i sin närhet, som sedan kommer lämna dom? Eller är det personer som vill byta vänner och kärlek på rullande band? Eller vet dom att det alltid kommer någon ny och tror att nästa kommer vara bättre ?
Jag förstår verkligen inte hur, jag skulle aldrig kunna tänka så. Jag skulle däremot behöva bli mer självisk så jag slipper råka ut för sånt. Att jag kan släppa skita i och gå vidare och hitta nya vänner.

jag tycker iaf det är bättre att ha en vän för mycket än en vän för lite.
Senaste dagarna har jag kännt mej så ouppskattad och det är faktiskt inte den skönaste känslan. Sen när man försöker ta tag i problemet och säga/visa hur det ligger till är det bara fel på den som blir sårad först, men så ska det ju inte vara.

Som jag har fått lära mej på sista tiden eftersom jag kan vara lite mesig och lyssnar och känner efter för mycket:
du kan aldrig ändra på någon annan, bara på dej själv. OCH att Det jag känner kan ingen bestämma är fel eller inte, det man känner är det man känner!!!! Och om du tycker att jag "kännerfel" får du visa och förklara motsatsen. Annars blir det svårt. Om det sedan ger posetiva eller negativa resultat..det är en annna femma. mendå gäller det åter igen att vara tydlig och ärlig.

vem vill vara runt människor som inte kan visa uppskattning till din existens eller som inte kan se dina behov, utan bara sina egna? Inte jag iaf.

Jag är as hungrig och tåget går om en och en halv timme. jag är glad för att få åka hem, ledssen för att lämna åre. Ledsen för allt som har hänt, glad för allt som har hänt. ångrar en sak, önskar en annan sak. oklart med vad som händer med det som man hade här uppe, men jag ska sluta blicka tillbaka med ånger. Bara med glädje!!

dusch för håret nu! hejsaaa


äntligen hem

idag åkerjag äntligen hem. Har aldrig velat åka hem så mycket som igår och idag ! villvillvill nu.
tåget går kvart i fyra och kan tiden inte gå fortare? seg resa hem , kommer fram kvart i 11 och då äre dirr till skiva.

det är stålande sol ute, och jag sitter inne !? hemskt. jag lyssnar på veronica maggios nya skiva, satan i gatan. Den är galet bra. min bästa vän nu!


men nu .. orkzr jag inte skirva, lär ju göra några inlägg på tåget. hörsssz


still in åre

är kvar i åre. ska åka idag eller i morgon. vi får se, beror på om tommy kommer hem innom 20 min, måste ha skjutts in till stationen med alla mina saker.. har varit här i två veckor nu.
Har precis städat hans lya. eller ja dammmmmsugit hela huset slängt skräp och burkar och diskat, ingen idee att torka golven och hyllora är fulla med saker så det orkar jag inte.

lyssnar på veronica maggios nya skiva, den är grym <3 förmodligen nya favvo skivan i sommar <3

mitt interner är supersegt, vet inte vad som är fel men det är sjukt.. vi hörs och seees

kanon i tisdags (y) p.s måste hålla mej i handen om man vill ha kvar mej d.s

kom nu v26

Nu har jag köpt biljett till peace and love! NICE så vecka 26 kan komma nu!! Mat kan komma nu också är ap hungrig. Vill ha broken mat nuuuu!

ikväll ska vi till tott. Skulle hem men det finns inga biljetter, åker hem i morron eller på onsdag :)

det har varit sjuk sol i två dagar nu, lördag och söndag. Det va 20 grader nere vid vm8an. och herreee ja det har varit sjukt bra. men åkningen mindre bra eftersom pistarna blir puckelpistar...... blä.

sitter och kollar på bröllopsfotografen, det är en SJUKLIGT ångestladdad film. herrejesus.
igår va vi på dippan, de va nice, de va kanon. träffade lite schysst folk.

nu ska jag... inte göra ngt. hejdå

avslutning

åååh sikken underbaaar dag, strålande sol hela dagen och massor av glada fina barn!

Sista dagen i skidskolan idag, så sorligt :((( buuuhu! jag är faktiskt sjukt ledsen. Men jag har lärt känna massor av fina barn och lärt dem en hel del samtidigt som jag har fått lära mej en hel del saker :))

Under dagen har vi haft avslutning med alla grupper, = åkt hinderbana och efter det var det dragkamp. Alla barn mot skidlärarna, åååh <3  Fick ett supergulligt påskkort av elle i glidarna. Tack söte <3



det är någon som dunkar musik här på karolinen, känner mej sjukt ensam då hhahöö :( vill också ha en skön bas och sköna folk att krooeeka med.
Vi grillade med jobbet efter jobb dagen. I morgon ska jag upp tidigt och åka skidor med linnea från jobbet, underbart! Ikväll blir det förmodligen utgång. Måste fixa tågbiljett hem också.

i morgon äre även hemma fest i blåkulla med skidlärare och annan personal i björnen. wiiweiwe! Btw, fick diplom och pannband från skidläarna, fint de !

men nu tänkte jag glo film och ... inget annat. vänta tills erik och tommy kommer hem så vvi kan börja tagga. fram tills dess blir det maskinen. Vill kolla bb men mitt internet är superduper segt.. konsigt :S 

hörs senare:)


regn

ah regn... en aaaningens sol idag, men inte mycket. Körde med fjädrar i hjälmen. Annars har det varit en superdag, vill verkligen inte hem. Vill stanna... fast det är ju iof én halv vecka kvar bara  :P

¨våra snögubbar är supersöta, två av dem är från england. Och den minsta av dem frågade va det bruna på snön var.. haha söte <3 förklarade att det va marken och att det inte är snö året runt här i åre, utan att det är springtime och det var det i england också enligt honom :)) Svängarna gick bra, känner mej väldigt omtyckt i det gänget. Och fräsarna var vi bara 3 barn. SÅ det blev mycket skidåkning! Tog sista passet med ingrid också, jag diggar ingrid. Barnen är söta, vi har 5 i gruppen. Alfred och David som är syskon, Karin och Nathalie som är syskon och sen Aurora.. men hon är syster till en av mina svängare :))

idag vill jag ut, ut och käka och ut till bygget. Men.. vi får väl se hur det blir med det. Känner mej ensam efter skidskolan och det suger.

men dags att hoppa i duschen och ... sen får vi väl se haha. herrååå

ideespruta

hejsanhoppsan! Det va apmulet i morse, nu är det stålande sol och har varit det sen 4 tiden. UNDERBAAART.
Kom precis hem från idee möte på rödkullen med med anställda på skistar, endast skid&snowboard skolan. Praktikanden kläckte naturligtvist ur sig den första ideen.. lite pinsamt med jävligt bra intryck hoppas jag. Det va en bra idee till och med.

Kom hem till en tom stuga, lika tråkigt som vanligt :(

Allt har gått som smort idag, ändå fram tills fräsarna, då en av barnen fick för sig att slita av västen och att dra rakt ut i skogen. Jag var den som fick sätta efter ungen, sofia stannade kvar med resten och körde slalomtävling. Ja .. jag och detta barn var mitt ute i skogen i kanske 15 min, utan mobil och utan att synas från pist eller lift. Barnet vägrade och trottsade allt. Men efter att tag med min UUUNDERBAAARA pedagogisja karisma fick jag honom att åtrvända till pisten och till sin pappa. Men nu är varken han, hans bror eller hans kompis kvar i gruppen. Nu är det bara 3 stolta fräsare som ska ge gärnet!

hjälpte till på barnens afterski också, godis saft och kex for freee! tänk om det va så på den vuxna afterskin också hiihihi.

tänkte nog hoppa i säng redan nu, har inte så mycket att göra alls... men det gör inget fick inte så många timmars sömn i natt.

hörs kanske senareee!

ingen sol

onsdagsmorron och första dagen som jag inte väcks med sol.. men det gör inget. Ska snart knata bort till preem där per ska (förhoppningsvis) hämta upp mej. Han borde komma upp... haha. Han körde ganska hårt igår.

Brännboll va super kul. Fick till och med åskådare. vi blev 4 lag. Säkert.. 30-40 pers som va nere och grillade från björnen anställda. bl.a. Skidlärare, skishoppen, stugvärdar och vaktmästare. Efter grillningan gick vi hem till sofia som bor precis intill. Satt och drack lite och fixade. SJUKT SEGT vart det! Mina ögon va superröööda efter all sol eftersom jag inte gört med goggels... fy mej.. sen bar det av till bygget dör det blev mer drag. Hängde mycket med andra sofia som fyllde 20, super skön chey. VI hängde i den nya delen som är en rockbar, riktigt nice faktiskt :D

kom hem vid 02.30 och sen vare dags att sova.

meen nu måste jag äta upp min yoghurt. herråå :))

gästa hos ingrid

Åh andra dagen avklarad i skodskolan! Toppen sol på förmiddagen, men sen molnade det på. Men det va bara skönt eftersom man blir så trött av solen. Alla våra snögubbar kunde åka med liften idag, det gick superbra :D svängarna gick också toppen bra, även fräsarna, inte lika mycket bråk utan det rullade på! Sen fick jag va med och hjälpa ingrid på sista lektionen, kul att se hur olika skidlärare gör !

Snart kommer Fredrik och Per, de ska hämta med. Det är dags för brännboll i Björnen + lite grill och öl. Efter det blir det utgång! jag stormtrivs och längtar tills i morron <3

herraååååå vi hörsss

strålandesol!

kom precis hem efter en dag i skidskolan! Solen skiner, en afterski bärka skulle sitta fel, men man är ju helt ensammen i åre. ÄSCH!

Praktikdagen: STällde klockan på 06.30, samling vid björnen 08.15. Ska gå från Karolinen till björnen, och den vägen är IKKE nådig.. Det är uppförsbacke hela vägen + att jag skulle konka på skidor och pjäxor och diverse. Men jag kom fram tillslut !

Välframme var det dags för måndagsmorronmöte. Robin som är THA BOSS gav ut scheman och jag fick hänga med en chey som heter Sofia. Superbra ! Efter det var det dags att "duka" barnbackarna. Med att ducka menar man att ställa ut alla barnsaker, göra slalombanor etc du vet :) seeen skulle vi fixa namnlappar. SEN var det ut i backen och ta hand om vårat första gäng SNÖGUBBARNAA:
MM de va bara 2 barn från början, sen kom det 3 till. SÅ vi blev 5 barn, varav 1 bara pratade danska och 2 bara engelska. Och INGEN kunde åka skidor, inte ens stå :P Jo Alice kunde.
Så det blev en heldel häng i liften, springa efter knappliftar. Det va inte det enklaste första gången... men det tog sig.

efter blev det 15 min rast innan det va nästa gäng, SVÄNGARE. en STOR grupp. Alla var duktiga, emn vi hade en Gustav i gruppen som hade " ont" i benet. Så efter 1 timme åkte jag hem med honom.

DAGS FÖR LUNCH, vilket består av köttfärsås och spaghetti, och kommer att göra det resten av veckan.. haha.

Sen va klockan 13.15 och vi hade bara en grupp i slutet av dagen. FRÄSARE=THE BEST.. eller
va en lagom grupp med aldelles för mycket busungar i. Lektionen bestodd mer utav vänta på barn som inte gör som man säger och att säga till de som inte lyssnade.. jätte tråkigt men det blev prat med föräldrarna efter :)) Hoppas det blir bättre tills i morgon.

Efterlektionerna satte jag mej i solen med skishop pojkarna, efter ett tag var det time för avdukning i barnbackarna. DET ÄR LAGOM MYCKET VATTENSAMLINGAR I SNÖN PÅ VISSA STÄLLEN: kul att se alla som ramlar i hihi.

Måndagsmöte=popcorn prat om gruppbyte och saker som händer i veckan. Bl.a Brännboll och grill i morron,  jag ska nog vara med. Onsdag var det ngt möte borta i rödkullen.jo idemöte om nästa säsong. Fredag avslutningsgrill som jag också tänkte gå på. Sen var det bal på g och massa sånt. HERRE dom gör massa kul på fritiden.

är trött och har precis duschar. ska fan slagga tidigt, finns inget annat att göra. Min vän bara jobba helatiden.. skitkul... lite besviken faktiskt. MEN skidlärar praktiken går super!

herrrrrååååå

trassel

åh har precis kollat på trassel! DEN ÄR AS BRAAAAAAA SE DEEEEN !!!! åh jag skrattade åh jag grät åh jag vill leva i en sån film awwweeeh !

lite jobbigt att spotify inte är gratis längre, måste man få ännu en räkning.. menmen.

har varit själv nu sen 12 tiden, sjukt, fattar nada. nu ska jag laga mina matlådor som jag ska ha i veckan ihihihi

herrå!

KOLLA PÅ TRASSEL BITCH!!!



happy :33

lalalaa det är sol i björnen men det är moln i åre by. tråkigt. Annars hade jag stannat i byn och chillat på en bänk. men ikke !

jag tog mej en tur förbi stadium, ska söka jobb till nästa vinter. Men han va ju såklart inte inne..(det är ju söndag) men han är inne på vardagarna (när jag är i skidskolan) typiskt. !! Men det löser lill jag :)))

tog en tripp till veromoda, inhandlade byxorna som jag har spanat in ett tag, fick med mej en tröja och kofta på samma gång.. KONSTIGT !? haha dom hoppa upp i min faqmn och ville inte vara kvar i affären , naaw :))

"incheckning" aaaja vi kör på de. Längtar tills i morron :)) Men jag börjar bli snorig, typ snorig som när man har gråtit.. superkonstigt.

just nu :Äter kiwii och choklas, nomnom :D och kollar på mina nya fna kläder <3 och lyssnar på the one and the only MASKINEN. bäst <3 puss

Byxorna, bakifrån  VEROMODA


Koftan, fast den är grön..fast jag har den svarta också :D



En schööön tröjja



herrå


snus e äckligt

liggen snus på bordet, blä ser äckligt ut. Ska ta bussen som går 13.15 och åka in till byn och chilla, kan ju inte sitta här en hel dag till för då komemr jag dö.

djungelkiosk. = blommsteraffär. a

igår hade tt guld fest, antar att hela jäffla föreningen är bakis ! NICE :D haha skidtråkigt att jag missade det :(
 Och idag åker hanna till barca, är <3 underbart med lite sol och värme, FAKTISKT.
ÄNTLIGEN i morron äre måndag och skidskolan börjar, men jag ska inte ha nåra förväntningar..

hejpa !

besviken

kollar på desperate housewives, själv.
jag är arg, tommy vaknade vid 13. tiden, sen drog han bara och sa att han skulle komma snart. blir riktigt less på sånt uppförande, nu sitter jag själv i en jävla stuga i jävla karolinen. kunde ha varit inne i byn och gått runt eller åkt skidor. ÅH ARG !  Om det ska vara såhär under hela tiden som jag är här kommer jag flytta till ett hotell, PÅ RIKTIGT!

nu har jag tid att göra min uppvrming iaf. räkna BMP och annat.. "kul". Ska bli skänt att få börja på måndag, då finns det iaf folk som bryr sig om mej och jag kommer ha något roligt att göra på dagarna, förhoppningsvis på kvällarna också. Ska tydligen vara brännboll med björnen skiteam på tisdag NICE, har en tisdags syssla :D

jag är Agnes och Kajsa är Edith


underbart

lördags morron

tommy på soffan och mly i sängen. ja klockan är tio och jag har varit vaken i .. 2 timmar. Tommy sover. jag är rastlös, vill göra något. kanske duscha :)))  hur sóm hellst, big brother e nice. peter... så ska min man se ut!

idag har TT guld fest, :((( åh

när nu måste jag göra något . HEJSVEJS


Framme i Åre

Framme i åre nu, kom fram 14.15. Tommy hämtade mej och jag åkte till Björnen för att prata lite med Robin Mild som är the boss över skidskolan i björnen. SUPER BRA :D Träffade och på lite folk i skistarshopen och i skidlärar boden :) verkar vara super trevligt folk och det känns som om jag kommer stortrivas!

Börjar 08.15 på måndag. Så i helgen blir det antagligen mycket sova efetrsom jag har haft väldigt lite sömn timmar de senate dygnen. Inte ens på tåget sov jag mer än 2 timmar :O jag som brukar somna på 2 sekunder när jag sätter mej i ett fordon.

HUR SOM HELLST! V16 kommer det bloggas om praktik som skidlärare, så läs o du vill veta hur det är eller tippsa en buddy! :))

tommy är borta just nu så jag sitter helt själv :( får kolla på ngn nice rulle och somna till den. PUSSS till hanna min fina vän som åker till Barca på söndag och alla cheyor som ska ut idag, saknar er.

hööörs :) pusss

en LÅNG dag

jag har sovit ca 4 h i natt, jag har jobbat i 13 h och nu ska jag sova för att snart åka tåg i 6h.  yeye

jag har också världens socialaste mamma... ELLER !? hon kom hem för mer än en timme sen och hon har än så länge bara sagt hej till mej... hon patar bara i tele. blir faktiskt lite ledsen. Speciellt när jagpackar och behöver lite moraliskt stöd och jag har haft en superlång dag och jag åker iväg i morron och ska vara borta i över 1 vecka ! mmm

som sagt idag har jag gått upp 04.30, jobbat. Inventering på stadium. MJ kom och hjälpte till :) hejjahejja. Efter det åkte jag hem, köpte efetrlängtad sushi och sen kom micke hit och vi spelade wii. Helt plötsligt va klockan tio och vi sa hej då. Sen dess  har jag packat, gått runt och letat saker osv. Och nu måste jag faktiskt sova.
Tåget mot Åre och min fina praktikvecka i björnen och häng med Tommy går kl 07.30 från centralen.

Sov gott :)

Jag saknar att spendera tid med mina familjer, speciellt pappas sida efetrsom jag aldrig träffar dom typ. Blä, och jag gråter typ varje dag nu när det är student tider. BLÖ. väldigt synd om mej tiden nu.

det blir bättre :D HEJDÅ DÅ!

TandläkarN

Blåtiran har blivit lite rödare, den e nice. Sa till mormor att jag hade varit i ett slagsmål haha, mormor <3

Dags för en visit hos mormoroch morfar, bussen går innom en timme. efter mormor måste jag åka in mot stadheen och hälsa på stadium. OCH förmodligen köpa ny hulken färg efetrsom min är bortsprungen ! inte cool. Tänka glida förbi ett ställa som säljer converse för 300 kr också så det kommer bli nice ! :D

Träning i kväll, vi har öppen provträning TTIBK's Damer ----> div1

tuuttuut!

blackeye

Jahaa då har man skaffat sig en lite blåtira när man lirade badminton, elina gav mej en nice sving! ååå piecingen har man tryckt igenom, känns lite det också.

Ska snart åka iväg med MJ, hon har träningsmatch och jag ska hem eftersom jag ska till tandläkaren i morron. Har ALDRIG haft ett hål. Hoppas att jag slipper det nu också. Innan tandläkaren ska jag nog hinna med att träffa mormor och morfar.

Sitter och lyssnar på p3 just nu och gör det sista på mitt och MJ's  fysioligi arbete om en årsplanering av ett innebandy lag.

det är varmt, uööh. V höörs!

Späckadddd lördag

Idag är det mycket som ska göras!

börjar med 12-16 jobb på stadium. Inhandla present till Janina efter det blir det paintball med jobbet och ut mot ekerö för att fira Janina :)) ååå jobb i morron !

om 1 vecka är jag i åre. NICE! hoppas att P&L biljetterna finns kvar till nästa månad, har verkligen inte råd just nu. INTE !

men jag måste springa till bussen nu. vi hörs !

Big Brother

Chillar i MJs rum i ghettot, vi kollar på Big Brother från igår. Vilket jäfffla tjaffs!! hahaha

idag har vi bara haft praktiskt, Handboll, spänst och badminton. Sen skulle jag och MJ springa. MEN det ÄR lerigt som fan ute på spåren här på lillis, går knappt att springa. Så det fick blir en jogg/gå runda. haha åå lite skidfys på det :)
AP lite folk i skolan idag, folk är sjuka och åker bort..

Har fått 5 veckor på stadium i sommar + mina helger. Nice, och hoppas på tider hos Öppet Hav. Måste rulla in caashen om jag ska ha råd att gå på skidlärarlinjen :))) ÅH

Äntligen har det fixat sig med modemet! YAAY. ååå en iphone ska jag beställa :D
P&L biljetten ska beställas i morgon.

BTW, folk i allmänhet måste sluta ta så illa upp och att ta vissa saker för seriöst som är super uppenbara skämt. åh

herrrrååå


trött

Första gången jag är trött när jag ska upp på kanske ....3 veckor. Usch jobbigt!
Ska mot skolan snart, får raajda med MJ från Gullmars :) TOPPEN!

idag ska jag ringa tele2, = krångel. Har ingen säkerhetskod till mitt modem. Sticka ska vi också göra japp :)

mot skolan mot träning mt den långa vägen till bussBLÄ!


gogglbränna

Hemma från bydalen. Dags att åka till Satdium och jobba några timmar.

Har haft en toppen vecka!! Ville inte hem.. faaast det blev ganska blöt snö de två sista dagarna = tungt.
Har fått en nice goggelbränna, precis som alla andra i skolan

OCH SKIDINTYGET är FIXAAAT ! och jag är GODKÄNND ! SÅ i veckan äre Emmely Mattisson som söker till skidlärarlinjen i Åre. As bra chey. As bra PePe <3

Superlaget TTIBK är på gotland och spelar sin sista kvalmatch upp till ettan. vi vann den första och vinner den andra också. Så det blir förhoppningsvis ettan nästa år för cheyorna i TT. Och jag kommer förmodligen lägga klubban på hyllan. Har massor av annat som jag vill göra, åka skidor tex! :D
Herrarna har gått upp till SSL också. Kommer bli dyrt för klubben att ha två elitsatsande lag. Hoppas bara att damerna tas mer seriöst denna gång!

Stadium väntar. 12-17 så kom in och hälsa på!


RSS 2.0