dum måndag

Det finns så jävla många i min närhet som måste jobba på attutyden. Jag vlir tokig och bristen på respekt är ett faktum. Åh jag blir så jäkla tokig på just dessa människor. Många som inte vet vart gränsen går eller hur man ska betee sig mot andra. suck.

Har precis haft näringslära. kollade på en supernice film. Om fettma, vikt osv.

Tänkte köra ett tungt gympass ikväll, om jag fortfarande är irriterad och taggad ikväll. Kanske blir ett långt löpningspass ist. Det är superbra att vara irriterad när man tränar.

Btw, mina Skull Candy lurar har gått sönder.. blä, men jag har hittat kvittot så jag ska reklamera dom.

Simskola idag, efter lunch. Ska planera den smått nu. herrå :)

ps. jag är faktiskt lite bäst ds.

dåligt med snö i TÖ

hmmm dåligt med snö hör i tyresö, bättre tryck på lillsved.. Smulor på linnet har jag också... suck måste sluta käka kakor haha !

Åkte hem från skolan idag, hade inte en så stor lust av att vara kvar. Ville hem. Så ikväll sover jag hemma, åker till gymnasie mässan i morron och hjälper atleica. (Y)
Fast... i morron missar jag snygg gustav. FAAAAASIKEN. :(( en riktigt snygg man det där, nomnom! Men henka ska lägga ett gott ord för mej :D haha

Ikväll äre träning som gäller, trött med det går att ändra på. Ska sova själv i den stora villan på ollonstigen ikväll, väldigt ernsamt. Lär ju slagga i soffan och runt 2 snåret stappla in i sovrummet, haha underbart.

Det luktar sushu i hela hallen.. jag gillar JUDIT & JUDIT (mly&öbbe)

hörs

btw.. förhoppningsvis kommer lite bilder från rhodos upp snart iwiwiwiwiwiii jag långtar och saknar det <3

puzzzi

RSS 2.0