mycket som händer

Det är väldigt mycket som har hänt den senaste veckan.
sportkidz = superduper kul! Men äntligen slut
Förlorad kontakt = väldigt tråkigt och konstigt. Vi får väl se vad veckan som kommer kan laga
Missförstånd, misstag = mycket konstigt och obekvämt... en ledsen emmely på köpet
Sista fysen med laget

men framför allt har jag känt mej dum, åh lurad. Men jag orkar inte älta i det och jag är spännd för nästa vecka trillar ett brev från skidlärarlinjen in ! ÅHEÅHEÅHEEEE  jag längter .
jag vill så gärna till åre och åka från stockholm och få nya vänner och en ny syn på livet. Känns så surt att vara kvar här just nu.

i morron drar jag till falun med MJ, ska firas hos Elina med massa peeps. och det kommer för hoppningsvis bli ett av årets höjdpunkter! Efter detta rullar jag och MJ dirr till peaceandlove där vi kommmer mötas upp av massa sköna folk, bla fanny ! och anna ! ähe underbaaart. vill inte va kvaar häääär, jag vill åkaaa nuuu

vill veta vad du tänker, vad du vill

jag vill veta vad du gör ikväll..... men jag har inget mod för att fråga

tillbaka

Tillbaka från swedenrock! Rob Zombie var överlägset bäst.

just nu är jag propp mätt från att ha käkat tacos. Her bestämt med hanna att dra till harry b james, fast halva jag vill bara vara hemma. urk.

Ska bara medela de festa i min närhet att jag kommer förmodligen inte spendera så mycket til på ollonstigen. Vilket jag tycker är jätte synd men jag känner mej ledsen just nu och vill inte vara där. så

hoppas på svar från skidlärarlinjen i veckan!

hejdå

Bob Dylan   
The strokes
M.I.A
Volbeat
Jorney
Ziggy Marley
30 Seconds to mars
Bad Religon
Oskar Linnros
Lykke Li
Timbuktu
The Sounds
Teddybears
Asta kask
Kapten Röd
Makinen
Maggio
Looptroop


okej inte ens hälften av alla band som jag vill se på P&L. börjar få ångest. kommer inte hinna se alla och kommer defeninitift inte hinna supa..
Sitter hemma på stupvägen. Ska snart åka mot ingarö och landet.

Nu är det slut på lillsved. och det känns helt galet. ofattbart, jag är så ledsen och uäää˛ jobbbbbbbigt. hade middag i tisdags, trodde aldrig att jag skulle gråta till just idag är jag stark men då hände det. i onsdags va det avslutning, och dirr efetr det var det kryssning för dom som va sugna på det. ( och ja självklart va jag sugen!?) kom hem igår, har knappt sovit sen i måndags. äsch. behöver inte sova just nu. Nu när det är slut på skolan kommer det förhoppningsvis bli en del löprundor och fys, vi har börjat med fysen i bandyn.

Nu håller jag alla mina TVÅ tummar för att jag kommer in på skidlärarlinjen. Om jag kommer in så flyttar jag till åre i augusti och stannar där i ett år. :D som lillsved fast på snö!

pker till swedenrock på tisdag. jobbar i helgen. ladda barretierna och minnas lillsved med glädje. finafinafina bästa året någonsin lillsved <3

RSS 2.0