idrottsgala

Sol ute trottsallt.. och det är time för lillsvedsidrottsgala

tony hawk

yepp

dansnummer japp! harrå


soligonsdag

åheåheååhe solig morgon! Är ritkigt sommrig på de också! nice med byxkjol.

Kasting är det första som står på schemat idag, sen vat jag inte. Efter det äre simning med KAS och seeen äre träning med buxis och seeen äre sportskidz och efter det äre innebandy oooo efter det äre planrering med kajsi ! wihui!

för övringt är det sorligt att lämna lillsved. men nu har jag skickat in min ansökan till kidlärarlinjen ! wooo! Får veta om jag kommit in i mitten av juni. hoppppas hoppppas

nästa onsdag drar vi på hajk, nästa onsdag äre löning på fredag kommer G2 till oss. på tisdag ska jag komma på  pirates4 YE.

hare

btw, jag saknar micaela quist

pippilångstrump

åså va man på Ollonstigen och väntar på att tiden ska gå. ska på skiva idag, men åker inte in för än vid halv 11. Ska bli pippi! Linda ska få fläta miitt håt och så kör vi på liten ståltråd och fräknar. Sötaste cheyen. Guldlock var också ett starkt bidrag, men pippi vann. Hon är starkast.

Idag har jag skrivit matte prov. NICE bara.. 2 prov kvar nu så blir jag klar :) svenskan ska jag också  göra, borde bli klar, och skriva min ansökan till skidlärarlinjen hihih!
Vi va på idrottens hus idag med klassen och calle. Det va nice! dessutom får vi vilken bok vi vill från SISU för 69 kr. AWESOME. Hade dock beslutångest när vi skulle välja så jag ska återkomma :)) Lär bli någon coach och styrke träning + lek bok ! FANNS SÅ MYCKET :D

snart är det idrottsgala på skolan. YE !

nä borde fixa håret nu iaf.  Btw idag går filmen G på tv. NICE

och det känns som om det går åt rätt håll, lite iaf <3

hejpa!


en natt. uppe sent, faktiskt

uppe sent för att inte vara ute på krogen.. faktiskt. Men nu äre läggdags. Upp kl 7 och traska ner mot frukostbuffen som jag håller så kärt <3 sen äre finslipning av cheerarbetet. YE.

skrillex och veronica i lurarna.
pigga ögon
hjärnan som tänker för mycket på en enda person. Man kan ju inte må bra av det... eller !?

åhe allt som ag egentligen vill ha, å de e du. ÅH hejdååååå

söndag och det är nästan sommar

Hungrig, gasolgrillen fräser. supermarinerade kycklingen, majskolvarna, champinjonerna, paprikan, löken och haloumin schteeker. det luktar riktigt nice.

va hos fina Bovin igår, firade hennes 19 år fyllda. yepp. Sen drog vi till pure, ALLA för utom Bovin kom in... fail. Men vi gick in så länge och Jennifer och leo skulle knalla runt i typ 30 min. men de kom aldrig in. MJ va där, tydligen as packad, va där i kanske .... 30 min sen drog hon, FAIL. = övertaggad. supertråkigt :(( Vi gick vidare till dovas, var sugen på amba men slutade aldrig där.

på gullmars stötte jag på adde och alex. NICE ! Hanna tog nattbussen och jag köpte ne hamburgare. Skulle vänta på johan. Gud va tiden går fortare när man är lite full och ska vänta på bussen. Johan kom tillslut. På bussen sitter waller och chillar= trevligt sällskap. Hemma, somna 05.30. upp 09.00 Johan låter som ett monster.. när han sover. hahah fy så jag gick upp. Mata katter!

Madde och Ted har köpt en ny katt, basse. HAN ÄR SUPER SÖT OCH MYSGOO ! puzzz

hem till patrick och linda på ollonstigen, rensa ur rummet för jag och MJ ska vara med på loppis om två veckor, NICE :D Sen blev det sola av. eftersom man har en chokladpusddingbränna i fejjan... och inget på armarna eller bröstet. MEN NU DUUU ! nu är jag lite brun iaf. Det är helt vindstilla på våran tomt. Vilket gör att det blir supervarmt :D

åhåhåhåe grillgrillgrill mat klar. herrå!

jag gillar dej




bild på mej och min framtida man anton påväg in mot pure


gabbe och hanni



ååååå fina mej


de e onsdag i luften

Bussen mor tanläkaren går om några minuter. Dags att laga ett hål. Efter det måste jag till centrum och hitta en fluffig enhörning och svart hårspray! för i morron ska jag vara agnes i dumma mej :D

idag vlir det dagisbarn, typ samma sak haha. Öbbish har skiva :D kommer bli nice, ska dock upp kl 6 i morron för att åka ut till skolan och lira innebandy. untzuntzuntz herråå

men när du sprippar och klär av dej äre samma grej

Sitter hemma hos min mor, har INTE varit bakis idag (Y) jo när jag duschade.. men sen gick det ööver.

Va hos Hanna igår och käkade god mat med bra sällskap, speciellt av Hanna & Jempo! Hanna måste förövrigt införskaffa en kortlek hemma hos hennes mamma och hålla koll på den! Rund 11 drog vi in till vårat älskade NU! ... fast.. inte på valborg :(( det va riktigt tomt.. och inte alls llika schööna typer som vanligt, killing me </3

livet har .. kört en FET bergochdalbana sista tre veckorna. upp och ner lop och tunnalr ååå hejåhå.

jobbat hela helgen, favvo angelica har jobbat i helgen. Tur det hon håller mitt humör uppe, no mattaah! Och idag blev det sushi till lunch, och jag dog <3 Det va typ...3 veckor sen sist och jag har haft cravings.

Skulle vilja se hur mitt konto ser ut, men vågar inte! iiih, pengar är inget för mej. För övrigt så önskar jag att jag hade en pojke som jag kunde köpa kläder till, finns så sjukt mycket snygga killkläder just nu. Vill ha en alldelles egen THROPYBOY som jag kan klä upp och visa upp, nomnom!

I morron bär det av till skolan, för första gången på 3 veckor. Ojsi. Och vi börjar tydligen med att springa milen ! HAHAHAHA fy fyfy och vi ska springa i grupp! herre! Men de e nice för då kan jag använda nike+ipod för nu har STADIUM STAFF CHALLENGE börjat!! 132 är givna vinnare :) ska införskaffa nike+ armband och ett par nya löparskor, lär bli asics, the best.

å mot sängen i det kalla rummet + lite veronica maggio som jag är kär i. Upp mot lillis vid sex i morron! hörrzzz

Fina småbröder <3

RSS 2.0