åh saknar massa

Precis landat på Stupvägen. Fan vilka kåkar det finns i fornudden förresten!

det här är min saaakna lista nu!!!:
Rhodos med ubbis 2010+björn rosenström
Cheerleadning
TTIBK
Festivaler
Att vara brun
Min kamera
Min almenacka
Mormor&morfar
Pappas familj <3

åh det är ju jätte mycket :'(

FAST en awesome sak är att slipknot OCH in flames kommer till sonisphere, så det finns INGEN chans att jag missar det i år. två av världens bästa liveband, åhåhåhåhåhåhåhhh skööönt!

Jobbat idag, en jävla jobbig kund som höll kvar oss till fem över halv sex.. och Carolina Gynning glider in en halvtimme efter att vi har stängt oh tror att hon ska få byta ett par pjuck, NONONO. det fick hon ikke :)

I morron äre dags att måla barn i ansiktet på donken i mölnvik, sen blire lite jobb :) Onsdagen äre buffffee med favvo angelica med en massa sushi och jag dregglar redan.

herrå!

SNOR

Sitter i ghettot, snorar, väntar på att halv åtta hos mej ska börja. Sen äre sveriges värsta bilförare. Försöker hitta lite najsiga låtar till mitt spinningpass. måste limmaihop ett uppvärmingspass också.. blöääööää!

fryser om händerna, har inget papper, andas med munnen, Hur känns det att andas med näsan ?? jag venne

Har inte träffat thomas på typ 984u092463547 år. saknar honom. Johan också för den delen.

kim och danni gick förbi nyss, åååh turturduvor. Många par på skolan nu, har tillkommit et det senaste veckorna (Y) kärleken flödar på lillis internat.

Hoppashoppashoppas jag kan vara med på spinningen i morron, men det är tvek på den. Är förövrigt helt ensam i grindstugan i 3 veckor frammåt = K A L L T. har typ-...5 element i mitt rum nu tror jag.

i morron äre mys dag med klassen, lite spinning. Sen ska jag:
- Åka hem till Ollonstigen och hämnta ut mitt mobila bredband.
- Åka hem till stupvägen och hämta ute kläder
- Hem till hanna och sen bär det av ut på krogen. till NU! 

Blir nono alcoholic för mej för jag måste bli frisk. PÅ LÖRDAG SMÄLLEREEE MIIKE SNOW för fan!!

åh jobbjobb i helgen :))

hööörsdå

btw, jag vill till åre. nuuuee

diciplin

Hejpa
Dagens ord är DICIPLIN.

Innan jag drog iväg till åre och sälen körde jag hyffsat bra på low carb high fat. as nice och det gick bra. seeeeen gick det inte så bra. omöjligt att hålla den dieten när man åker till sälen med 4 andra små tjockisar... så nu måste jag strypa kolhydraterna toootalt. Sen har jag dragit på mej en förkylning på det som inte är så nice och då vill man bara sova mysa och käka gotttt. kan inte träna heller. Hoppas jag kan vara med på spinningen i morron. men vi får väl se.

Juste ! Blev intervjuad av radiokanalen venyl i morse haha . dom ringde och väckte mej och ville ha reda på vad blackminton va. SUPER kul överraskning på morrgonen :D men.. man lät ju inte så bra. hes ont i halsen och nyvaken. YEAH

har iaf fått lite arbete gjort idag. måste fortsätta med gympan och sen antika os. blir mer av det efter middagen. hejaheja ge mej diciplin.

hörs sen då tjockizz. glöm inte kvarjen!

Arbeete

Ute på skolan nu. Hann med bussen precis.. som vanligt äre os löparen mly som löper till bussen.. haha.

Hade skridskodag idag på ekvallen :) fick ta hand som småttingarna <3, dock ganska luddigt eftersom jag inte har fått någon information då jag inte varit i skolan på 2 veckor.  Jag är för övringt helt själv i hela grindstugan efetrsom HC är på praktik. Det är kallt och tyst i huset. Men då kan jag kanske plugga ;) får väl bjuda över på lite va hetereee

Min förkylning har satt sig i bröstet, har bajs ont i halsen, huvudet och en superjobbig smärta i bröstet :( Känns som om jag är bakis typ. haha.

Har massa att göra nu när jag är tillbaka på skolan, arbetsbeskrivning, planera äverntyrsdag, ta igen spinningen och gympapasset och fixa med klasskassan. Men jag är super och fixare på ett naffs om jag vill.

Håller på att skriva ett arbete om antikens OS, saknar mormor&morfar. Hade velat ha deras hjälp och sällskap nu


btw, robyn <3  Don't you tell her how I give you something that you never even knew you missed
Don't you even try and explain how it's so different when we kiss


hööörs sen

dags för skola

Tillbaka till verkligheten efter 2 veckor av kalas och vänner. Det tar enot en aning. Känns som om jag kommer till en massa trubbel. blä

Gick upp vid 6 tiden idag, på morgonen. Har vanligvist varit den tiden vi har gått och lagt oss denna vecka :) hänt massa i veckan HAHAAH bara skratt typ. ellller, jo klart. man måste våga vara ful för att vara snygg. och du lever bara en gång, OOOCH tänk inte med hjärnan haha. perfekt.

saknar men pappa supermycket :'( systrar och nina och joanna också :( åhe

ska nog flytta upp till åre nu på en gång. vill inte hänga i stockholm på vintern

ska trycka i mej mermermeeer mat, lite efetrrätt ;) kan inte bli värre nu, men snart är jag tillbaka på skolan och fortsätter med min träning och diet. herrååå


fina bröder och låtsaspappa <3

ärlig röst

Sitter i mayhamstugan mat är på gång, lunch/middag kyckling med pommes NOMNOM. Skirev precis ett inlägg men det försvann.. BLÄÄÄÄ! blir tokig.

Va ute igår, kungarna på dansgolvet. Tydligen fick vi för oss att dra hem 7 pojks till mayham ocg efterfesta. Jag Frida och Fors gav upp halv tre.

vädret e inte så sexigt, ganska mylet men det blir några åk ändå. Dags för afterski WOWIWOWOWWII


harrys ikäll! parteey


sälis

herrå nu åkler jag och jobbar, sen äre match sen äre dags för SÄLEN BABY !  herrå :)

MAN LEVER BARA EN GÅNG !

Har precis käkat, ska tydligen smälla i mej semlor också haha! Alltså ni iveckan när jag va i åre käkade jag NADA! Käkade frulle kl 05.00 på fredagen. Näsat mål blev väl.. kl 02.00 på söndagen. Sen har jag knappt käkat något under hela veckan, blev super liten haha , sen äre ju så att kroppen ställer in sig på självt och nu lagras det folket, nu lagras det HAHAHAHA. känner mej stört i världen. fy och blö

förresten så hatar jag pengar, hatar att vara en generös människa som är fattig student men ändå ska bjuda folk på mat och sprit. HAde.. minst 4 lax innan åre. nu har jag 400kr. HAHAHA fy fan :'((( lönen kommer om två veckor, jag håller ut. sälen resan är betalad förutom mat och bensin, blir ingen mat för mej nästa vecka. och förresten alla som jag gtydligen ska luncha med, INGEN LUNCH MED MLY PÅ MINST 3 VECKOR ! tack och hej!

åh älskar att inte röka eller snusa, fan va jag hade varit fattig då.

hörsrrr era fattiga jävlar.


MEN MAN LEVER BARA EN GÅNG FÖR FAN !!!!

stupvägen

Hemma på stupvägen . Klart man sätter sig vid den OTROLIGT saknade macen löhöv you.

Marilyn Manson nu. Kyckling faijtas+guacumole = nice.

Blev inget lillsved idag, grindstugan och några andra hc människor va inne i stan för att fira Emma, super kul :D önskade att jag hade kunnat vara med :(  Men hur som hellst så fcik jag skorna av magda, tack <3
Det va skönt att jobba idag, 4 timmar är bäst. Ska nog införskaffa ett helly hansen underställ i morron, och en mössa :D
Vi har massa rea på skidkläder osv, så kom in!

Ska hjälpa mamma med maten nu, sen blir det mys med hannapannabästastehanna. ah nice :D


SÄLEEEN i morron MATCH i morron TAGGA!

ÄNTLIGEN

ÅåÅÅH ÄNTLIGEN KAN JAG SKRIVA I BLOGGEN :D

ja jag har inte haft möjligheten att blogga från mobilen. Är hemma i stockholm nu. Blev åre i 1v ist för 4 dagar, haft det bra i åre :)  .
I morron bär det av till sälen haha NICE (Y)

Fullspäckat schema som vanligt

Lördag:
Släpa med mej pjäxor och skidor till jobbet
Jobba 12-16
Åka kommunalt ur till skolan, lämna ip kameran och hämta innebandysaker
Till mamma och äta middag
Hem till Ollonstigen och sova

Söndag:
Släpa med med innebandy saker och packning för fest&fjällen i 1v
Jobba 13-17
Stressa ut till matchen
Spela underbar innebandy
Åka upp till SÄLEN med 5 SUPER BRUDAR ! 


Som vanligt har min almenacka fått fötter. så jag har kasnke inte koll på något så ni vet. Dags för Dusch och stadium. Herrå :)

packar

Hejpa. Packar väska.. dags att åka till Åre i morron :)))

MINUS !!
- Halkade och skrapade upp mina nya leggings och mitt knä
- Tattoo som kliar järnet
- Kommer mmissa mycket av skolan från och med nu, och ... 3 veckor frammåt

PLUSSS !!
+ Handlat massa super kläder
+ Jag åker till åre och Tommy i morron
+ Jag har en FET gaddning

yepp så äre. Va ute igår med MJ, på Entourage. Va där även på fredagen och lördagen också haha! Firade linn och Madde :)
Missar tydligen en skate tävling i morron.. suck :((( den får pappa ta igen. Ska packa klart och hoppa i duschen nu. Hoppas på att jag hittar ett par andra likvärdiga leggings...

RSS 2.0